De woestijn verkennen, paragliden of een lokale markt ontdekken: de zes nieuwe deelnemers aan het Eén-programma hadden de tijd van hun leven.
Volledig scherm
De woestijn verkennen, paragliden of een lokale markt ontdekken: de zes nieuwe deelnemers aan het Eén-programma hadden de tijd van hun leven. © VRT

'Down the Road' van Madrid naar Marrakech

TVDieter Coppens (41) heeft er met Brenda, Stijn, Sophie, Peter, Jamie en Gitte weer zes vrienden bij. Eén loste gisteren beelden van de derde reeks van 'Down the Road', waarin de presentator samen met mensen met het syndroom van Down een avontuurlijke rondreis maakt.

1 reactie

 • Hans Willems

  2 jaar geleden
  Topprogramma
 1. “Blij dat we niet meer moeten liegen”: zo hielden Camille en Loredana hun vriendschap geheim in ‘Liefde voor muziek’
  Play
  TV

  “Blij dat we niet meer moeten liegen”: zo hielden Camille en Loredana hun vriend­schap geheim in ‘Liefde voor muziek’

  Ze kenden elkaar eigenlijk al, maar in ‘Liefde voor muziek' moesten Loredana en Camille doen alsof ze helemaal geen goede vriendinnen waren. De twee hadden elkaar leren kennen bij ‘The Masked Singer', maar ten tijde van de opnames was dat programma nog niet uitgezonden. “Wij mochten niet laten merken dat we elkaar zo goed kenden”, zegt Loredana. “Dus wij hadden het er echt over gehad: ‘Hoe gaan we doen op de luchthaven?’ Niet te extreem, want dan zou het opvallen.” De twee zijn dan ook dolblij dat de aap uit de mouw is: “Ik ben zo blij dat het geen geheim meer is en dat we niet meer moeten liegen”, klinkt het bij Camille.