Dorianne Aussems
Volledig scherm
PREMIUM
Dorianne Aussems © Instagram

Dorianne Aussems debuteert als schermgezicht van olympische talkshow: “Alsof enkel mannen iets van sport kennen”

TVAls MNM-dj heeft ze haar strepen al ruimschoots verdiend, maar een vertrouwd schermgezicht is ze nog niet. Al komt daar mogelijk snel verandering in voor Dorianne Aussems (28). Als sidekick in de olympische talkshow 'Van hier tot in Tokio' gaat ze op zoek naar de emoties in sport. "Mijn papa zei dat mijn debuut goed was, maar zelf kijk ik vooral naar wat beter kan."

3 reacties

 • Peter Buyck

  1 jaar geleden
  Stop eens met dat wij/zij. Het gaat om kwaliteit, niet om sekse. Precies of alle mannen blijkbaar sportverslaggeving kunnen doen en enkel vrouwen kleren wassen...
 • Mark Van Damme

  1 jaar geleden
  goed om te horen! het is aan de jeugd nu... veel succes!
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Supertoffe madam, die trouwens zelf ook nog enkele jaren heeft gevoetbald.
 1. Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”
  Play
  TV

  Tranen in ‘De schaal van Pascale’ wanneer geliefden op bezoek komen: “Ook hierboven hoopt iemand dat je wint”

  De kandidaten van ‘De schaal van Pascale’ maakten deze week een creatie voor iemand die hen nauw aan het hart ligt. “En die persoon mag dan ook niet ontbreken hier", klinkt het. De komst van hun geliefden zorgt voor heel wat traantjes bij de kandidaten. Zo ook bij Stephan, die z'n lamp opdroeg aan een overleden familielid. “Hij zou het heel schoon gevonden hebben”, verzekert zijn moeder. “Ik ben een beetje sprakeloos. Ik hoop dat je wint. En ik weet iemand hierboven ook.”
 2. Wim Helsen openhartig in ‘De allerslimste mens’: “Ik heb zoals veel mannen een naam voor mijn geslachtsdeel”
  Play
  TV

  Wim Helsen openhartig in ‘De allerslim­ste mens’: “Ik heb zoals veel mannen een naam voor mijn geslachts­deel”

  Slechte week voor ex-winnaars van ‘De Slimste mens ter wereld’. Na Lieven Scheire moest nu ook Gilles Van Bouwel vroegtijdig de arena van ‘De allerslimste mens’ verlaten. Zo exceptioneel straf hij dinsdag de finale nog naar zijn hand zette, zo miezerig speelde hij dit keer tegen Bart Cannaerts. Nul goede antwoorden over boogschutter Paul Vermeire, titels van Deus-studio-albums en de Nederlandse auteur Rutger Bregman werden hem fataal. Nieuwkomer Lotte Vanwezemael hield de eer van de dames hoog en won.
 3. Jens Dendoncker wordt nieuwe presentator van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsbader”
  Play
  TV

  Jens Dendoncker wordt nieuwe presenta­tor van ‘The Masked Singer’: “Dit is mijn grootste angst als opvolger van Niels Destadsba­der”

  Eindelijk is er een antwoord op de meest gestelde vraag in Showbizzland: wie gaat Niels Destadsbader vervangen als presentator van ‘The Masked Singer’? VTM kiest voor Jens Dendoncker. Hij promoveert dus van speurder naar gastheer van het programma. Een comeback door de grote poort nadat Jens eerder nog tegen een depressie vocht en zijn relatie met Lauren Versnick beëindigde.