Dorianne Aussems
Volledig scherm
PREMIUM
Dorianne Aussems © Instagram

Dorianne Aussems debuteert als schermgezicht van olympische talkshow: “Alsof enkel mannen iets van sport kennen”

TVAls MNM-dj heeft ze haar strepen al ruimschoots verdiend, maar een vertrouwd schermgezicht is ze nog niet. Al komt daar mogelijk snel verandering in voor Dorianne Aussems (28). Als sidekick in de olympische talkshow 'Van hier tot in Tokio' gaat ze op zoek naar de emoties in sport. "Mijn papa zei dat mijn debuut goed was, maar zelf kijk ik vooral naar wat beter kan."

3 reacties

 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Stop eens met dat wij/zij. Het gaat om kwaliteit, niet om sekse. Precies of alle mannen blijkbaar sportverslaggeving kunnen doen en enkel vrouwen kleren wassen...
 • Mark Van Damme

  2 maanden geleden
  goed om te horen! het is aan de jeugd nu... veel succes!
 • Marc Geerts

  2 maanden geleden
  Supertoffe madam, die trouwens zelf ook nog enkele jaren heeft gevoetbald.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.