Joris Hessels en Dominique Van Malder presenteren binnenkort 'Viervoeters'.
Volledig scherm
Joris Hessels en Dominique Van Malder presenteren binnenkort 'Viervoeters'. © Play4

Dominique Van Malder en Joris Hessels helpen gezinnen aan de perfecte asielhond

TVNadat ze op de openbare omroep al succes scoorden met ‘Radio Gaga’ maken Dominique Van Malder (45) en Joris Hessels (40) in september het mooie weer op zender Play4. In ‘Viervoeters’ gaan ze op zoek naar een warm nest voor enkele asielhonden.

4 reacties

 • nicole desseyn

  4 maanden geleden
  Velen hebben een hond in huis genomen tijdens Corona maar nu lopen ze in de weg ,goed initiatief velen kunnen een nieuwe thuis vinden waar ze veel liefde zullen krijgen en er nog meer teruggeven!
 • Erna Bruynooghe

  4 maanden geleden
  Als trouwe kijker van The Dog House ben ik benieuwd hoe zij het zullen aanpakken. In ieder geval een goed initiatief.
 • NOEL CLAES

  4 maanden geleden
  Kopie van programma nummer zoveel...
 • Christian Vanden Bergh

  4 maanden geleden
  Proficiat, mensen die een hond willen kopen zouden steeds via een asiel moeten passeren. Direct honden fokken en verkopen zou enkel via deze weg moeten gebeuren. Goed plan voor minister Ben Wyts.
 1. De Nederlandse Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”
  Play
  Showbizz
  194

  De Nederland­se Julia wint ‘K2 zoekt K3’ en wordt de nieuwe collega van Hanne en Marthe: “Dit is het ultieme golden ticket”

  ‘t Is gebeurd: de opvolger van Klaasje bij K3 is bekend. De Nederlandse Julia Boschman (19) ging met de overwinning aan de haal en wordt de nieuwe collega van Hanne (27) en Marthe (25). Zij maakten de finale beslissing: “We hebben gekozen voor de persoon waar we ons het beste bij voelen.” Julia zelf was compleet overdonderd. “Ik voel heel veel blijdschap. Mijn droom komt uit”, aldus het nieuwe K3-tje.