Joris Hessels en Dominique Van Malder presenteren binnenkort 'Viervoeters'.
Volledig scherm
Joris Hessels en Dominique Van Malder presenteren binnenkort 'Viervoeters'. © Play4

Dominique Van Malder en Joris Hessels helpen gezinnen aan de perfecte asielhond

TVNadat ze op de openbare omroep al succes scoorden met ‘Radio Gaga’ maken Dominique Van Malder (45) en Joris Hessels (40) in september het mooie weer op zender Play4. In ‘Viervoeters’ gaan ze op zoek naar een warm nest voor enkele asielhonden.

4 reacties

 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  Velen hebben een hond in huis genomen tijdens Corona maar nu lopen ze in de weg ,goed initiatief velen kunnen een nieuwe thuis vinden waar ze veel liefde zullen krijgen en er nog meer teruggeven!
 • Erna Bruynooghe

  2 maanden geleden
  Als trouwe kijker van The Dog House ben ik benieuwd hoe zij het zullen aanpakken. In ieder geval een goed initiatief.
 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  Kopie van programma nummer zoveel...
 • Christian Vanden Bergh

  2 maanden geleden
  Proficiat, mensen die een hond willen kopen zouden steeds via een asiel moeten passeren. Direct honden fokken en verkopen zou enkel via deze weg moeten gebeuren. Goed plan voor minister Ben Wyts.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Justine Vanhulle uit ‘K2 zoekt K3’: “Of ik mijn haar zou blonderen voor K3? Direct!”

  Wie wordt het nieuwe K3’tje? Het antwoord op die vraag komt steeds dichterbij. Nu zaterdag starten de eerste studioshows met de twaalf overgebleven kandidaten. Voor Justine Vanhulle (24) kan haar inschrijving sowieso al niet meer stuk. De West-Vlaamse schreef zich zonder al te veel verwachtingen in. “Ja, die auditie was mijn allereerste optreden ooit. Het was waanzin”, vertelt ze. “Ik zou er echt alles aan doen om naast Marthe en Hanne op een podium te staan.”