Eric Goens en Sihame El Kaouakibi. In Dag Allemaal legt de tv-maker uit waarom z'n docureeks over de gevallen politica op zich laat wachten.
Volledig scherm
Eric Goens en Sihame El Kaouakibi. In Dag Allemaal legt de tv-maker uit waarom z'n docureeks over de gevallen politica op zich laat wachten. © VRT/Belga

Docureeks van Eric Goens over Sihame El Kaouakibi niet voor de zomer te zien: “Ik ga niet zwichten voor politieke druk”

TV“Niet vóór de zomer”, antwoordt Eric Goens (53) op de vraag wanneer z’n docureeks over Sihame El Kaouakibi (35) op tv komt. En da’s veel later dan gepland. Is het dan toch zo dat het programma ‘politiek te gevoelig’ ligt, zoals her en der wordt beweerd? De tv-maker geeft tekst en uitleg in ‘Dag Allemaal’.

37 reacties

 • Rania Desaegher

  3 maanden geleden
  Die vrouw wordt wel riant betaald met belastinggeld. Wij hebben recht op de ganse waarheid.
 • Dick DECOCK

  3 maanden geleden
  Daaruit blijkt duidelijk verschil tussen gewone man en politici, als iemand zoiets doet in privé is het over en out
 • johan vervecken

  3 maanden geleden
  De wetten van het volk tellen gewoon niet in dit land. Als 1 politieker schoemelt moet heel de partij het parlement verlaten zonder vergoeding als men dit moest goedkeuren is er geen regering meer want elke politieker doet aan geschoemel.Elk regeringslid zweert altijd dat hij zich trouw aan de koning, grondwet, en aan de wetten van het Belgische volk.Maar ik heb nog nooit moeten stemmen voor zo'n wet.
 • yvette goris

  3 maanden geleden
  De MS-rechter heeft niemand geschaad of bestolen, neen hij deed op vraag van zijn echtegnote MS met haar. Toch werd hij hiervoor aangeklaagd: verloor zijn ambt, zijn burgerrechten en zijn pensioen! Kaouakibi trekt nog steeds haar riant parlementair loon met onkostenvergoeding... Hoe de justitie-weegschaal niet eerlijkt werkt... Bij alle politici primeert het eigen belang. Hoog tijd voor een nieuw politiek systeem zonder partijen.
 • Peter Rouchet

  3 maanden geleden
  Ze is en blijft een dievegge zonder schaamte! 6000 € per maand,terwijl de modale hardwerkende Vlaming met moeite rondkomt!
 1. Kathleen Aerts in de jury van tweede seizoen 'Regi Academy': "Zoals Marcel Vanthilt ooit tegen mij deed, zo zal ik niet zijn”
  Play
  TV
  3

  Na ‘charcute­rie met pe­ren’-kri­tiek van Marcel Vanthilt, maakt Kathleen Aerts debuut in de jury van ‘Regi Academy’: “Ik zal zeker zijn stijl niet volgen"

  De basis van het VTM-2-programma ‘Regi Academy’ blijft in seizoen 2 behouden: Regi (46) gaat op zoek naar zijn nieuwe nachtegaal. Maar in de jury wordt er gewisseld. Niet langer zal Olivia Trappeniers voor de vrouwelijke touch zorgen naast zanger Jaap Reesema, producer Lester Williams en Regi zelf. Die plaats is nu weggelegd voor ex-K3 Kathleen Aerts (44), tevens een goede vriendin van Penxten. Niet alleen delen ze hun liefde voor muziek, maar ook die voor Zuid-Afrika waar ze beiden een woonst hebben. “Hij is me hier met een fles rode wijn komen smeken om ‘ja’ te zeggen”, lacht Kathleen in een nieuwe Showbits.
 1. Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”
  Play
  TV

  Alles wat we tot nu toe weten over de spin-off ‘House of the Dragon’: “Veel draken en witharige pruiken, maar minder seksueel geweld”

  Dragons are coming. ‘Game of Thrones’-fans kunnen beginnen aftellen. Vanaf 22 augustus verschijnt de spin-off ‘House of the Dragon’ op HBO Max én bij ons op Streamz. Het is nu drie jaar geleden dat de grote finale van ‘Game of Thrones’ op de wereld werd losgelaten. Fans bleven met gemengde gevoelens achter en vroegen zich af wat ze van deze prequel mogen verwachten. Auteur George R.R. Martin lichtte al een tipje van de sluier op: “De afleveringen zijn verbazingwekkend.” In dit artikel verzamelen we allés wat we tot nu toe weten over de nieuwe fantasieserie.
 2. Dina Tersago toont haar zelfgebouwde poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”
  Play
  Het Vakantiehuis
  11

  Dina Tersago toont haar zelfgebouw­de poolhouse: “‘s Nachts staan pompen om de kelder droog te krijgen”

  Ze presenteerde al de woon- en verbouwprogramma’s ‘Huis gemaakt’ en ‘Blind gekocht’, maar Dina Tersago (43) kan ook zélf flink de handen uit de mouwen steken. Samen met haar man Wim liet ze in haar achtertuin eigenhandig een poolhouse verrijzen, toont ze aan Birgit Van Mol in de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’. “We hebben er bloed, zweet en tranen in gestoken, maar ook onze ziel.”