Eric Goens en Sihame El Kaouakibi. In Dag Allemaal legt de tv-maker uit waarom z'n docureeks over de gevallen politica op zich laat wachten.
Volledig scherm
Eric Goens en Sihame El Kaouakibi. In Dag Allemaal legt de tv-maker uit waarom z'n docureeks over de gevallen politica op zich laat wachten. © VRT/Belga

Docureeks van Eric Goens over Sihame El Kaouakibi niet voor de zomer te zien: “Ik ga niet zwichten voor politieke druk”

TV“Niet vóór de zomer”, antwoordt Eric Goens (53) op de vraag wanneer z’n docureeks over Sihame El Kaouakibi (35) op tv komt. En da’s veel later dan gepland. Is het dan toch zo dat het programma ‘politiek te gevoelig’ ligt, zoals her en der wordt beweerd? De tv-maker geeft tekst en uitleg in ‘Dag Allemaal’.

37 reacties

 • Rania Desaegher

  1 maand geleden
  Die vrouw wordt wel riant betaald met belastinggeld. Wij hebben recht op de ganse waarheid.
 • Dick DECOCK

  1 maand geleden
  Daaruit blijkt duidelijk verschil tussen gewone man en politici, als iemand zoiets doet in privé is het over en out
 • johan vervecken

  1 maand geleden
  De wetten van het volk tellen gewoon niet in dit land. Als 1 politieker schoemelt moet heel de partij het parlement verlaten zonder vergoeding als men dit moest goedkeuren is er geen regering meer want elke politieker doet aan geschoemel.Elk regeringslid zweert altijd dat hij zich trouw aan de koning, grondwet, en aan de wetten van het Belgische volk.Maar ik heb nog nooit moeten stemmen voor zo'n wet.
 • yvette goris

  1 maand geleden
  De MS-rechter heeft niemand geschaad of bestolen, neen hij deed op vraag van zijn echtegnote MS met haar. Toch werd hij hiervoor aangeklaagd: verloor zijn ambt, zijn burgerrechten en zijn pensioen! Kaouakibi trekt nog steeds haar riant parlementair loon met onkostenvergoeding... Hoe de justitie-weegschaal niet eerlijkt werkt... Bij alle politici primeert het eigen belang. Hoog tijd voor een nieuw politiek systeem zonder partijen.
 • Peter Rouchet

  1 maand geleden
  Ze is en blijft een dievegge zonder schaamte! 6000 € per maand,terwijl de modale hardwerkende Vlaming met moeite rondkomt!
 1. Sandrine André en Sieg De Doncker tellen af naar de seizoensfinale van 'Familie': "Ik wou de stunts zelf doen, maar ze waren te gevaarlijk”
  Play
  Showbizz
  3

  Sandrine André en Sieg De Doncker tellen af naar de seizoensfi­na­le van 'Familie': "Ik wou de stunts zelf doen, maar ze waren te gevaarlijk”

  ‘Familie’-kijkers maken zich klaar voor het hoogtepunt van hun soapjaar, want vrijdagavond is er de grote seizoensfinale. De spanningen lopen alvast hoog op bij heel de familie Van den Bossche, want komt er een confrontatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker)? Die laatste verklapt alvast van wel. “Er kwamen zelfs stuntteams bij om alles in goede banen te leiden, al had ik ze liever zelf gedaan”, voegt Sieg er aan toe. Sandrine André, die Véronique speelt, geeft ook al één grote spoiler weg. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Het belooft een buitengewoon spannende seizoensfinale te worden bij ‘Familie’: hoe zal de confrontatie tussen Lars en Koen eindigen?
  Play
  TV

  Het belooft een buitenge­woon spannende seizoensfi­na­le te worden bij ‘Familie’: hoe zal de confronta­tie tussen Lars en Koen eindigen?

  Vanavond is het de langverwachte seizoensfinale van ‘Familie’. Het belooft te gaan knetteren met onder andere de confrontatie tussen liefdesrivalen Lars (Kurt Rogiers) en Koen (Sieg De Doncker). Lars kwam er nog maar net achter dat Veronique hem bedroog met een man genaamd Koen. De kijker weet dat het om zijn halfbroer gaat, maar nu ontdekt ook Lars de identiteit van haar minnaar.