Kim Kardashian en haar vriendin LaLa Anthony hebben allebei (onder meer) een Brazilian butt lift laten uitvoeren. Sharida (rechts) wou er hetzelfde uitzien. "Toen ze ontwaakte uit haar narcose, was ze blij. 'Nu lijk ik op LaLa', zei ze."
Volledig scherm
PREMIUM
Kim Kardashian en haar vriendin LaLa Anthony hebben allebei (onder meer) een Brazilian butt lift laten uitvoeren. Sharida (rechts) wou er hetzelfde uitzien. "Toen ze ontwaakte uit haar narcose, was ze blij. 'Nu lijk ik op LaLa', zei ze." © Instagram/Kim Kardashian - RV

Dochter van Julie stierf na cosmetische ingreep: “Sharida ging naar Turkije voor rondere billen, en keerde terug in een kist”

TVZe wilde een ‘tummy tuck’ en een ‘brazilian butt lift’: een platte buik en ronde billen, net als de Kardashians. En dus stapte Sharida Tuinfort (39) op een vliegtuig naar Turkije, waar goedkopere plastische chirurgie als een all-invakantie wordt aangeboden. Maar de ingreep liep fout, en Sharida overleed aan de complicaties. In de Streamz-reeks ‘Chasing Beauty’ waarschuwt haar moeder nu voor de gevaren.

43 reacties

 • Elisa deJong

  2 maanden geleden
  We willen toch allemaal slank zijn?!.. werkelijk ónbegrijpelijk, dat je dan juist veeeeel dikkere billen laat maken. Echt niet te volgen!
 • Anne Marie Van Mulders

  2 maanden geleden
  Ieder heeft het recht met zijn lichaam te doen wat hij wil, maar moet er wel rekening mee houden dat elke chirurgische ingreep risico’s inhoudt! Het maakt niet uit of het om een gewone chirurgische ingreep gaat of een plastische ingreep!Men moet altijd een document tekenen voor elke ingreep, waarin staat dat je op de hoogte bent van de risico’s! Ik vrees dat de moeder goeie bewijzen zal moeten hebben om nalatigheid van de chirurg te bewijzen!
 • Rita De Neve

  2 maanden geleden
  Aanvaard jezelf, ieder leeftijd heeft zijn charmes.
 • leen hanssens

  2 maanden geleden
  Wees tevreden met je lichaam.
 • Dean Vanbosch

  2 maanden geleden
  Een goede gezondheid is vandaag de dag de grootste rijkdom die je kan http://hebben.De rest is bijzaak!
 1. 'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”
  Play
  Showbits
  1

  'Billie vs Benjamin' nu ook op VTM: "We hadden meteen al pittige seksscènes”

  Topfictie op vrijdagavond op VTM. Dat is nieuw, maar na de start van ‘The Voice van Vlaanderen’ kan je inderdaad kijken naar de eerste aflevering van ‘Billie vs Benjamin’. De serie die draait rond een ‘rechtse zak’ en ‘linkse trut’ was eerder al een groot succes op Streamz, maar wordt nu ook uitgerold op VTM. De serie is vorig jaar al uitgeroepen tot beste televisieserie van het International TV Series Festival in Berlijn. Showbits spreekt met de hoofdrolspelers Ward Kerremans en Charlotte Timmers, onder meer over de pittige seksscènes.