Johny Voners en Geert Hunaerts in '#Hetisingewikkeld'.
Volledig scherm
Johny Voners en Geert Hunaerts in '#Hetisingewikkeld'. © VIER

Dochter van Johny Voners over zijn passage op tv vanavond: “Vreemd om papa terug te zien”

TVUit het oog betekent niet uit het hart. Dinsdagavond is Johny Voners, die zeven maanden geleden overleed na een strijd tegen kanker, te zien in ‘#Hetisingewikkeld’ op VIER. Voners was al ziek terwijl de reeks werd ingeblikt, het werd één van zijn laatste rollen. “Vreemd om papa terug te zien”, vertelt zijn dochter Els aan Het Nieuwsblad. 

 1. ‘De Kampioenen’ maken kerstspecial als waardig tv-afscheid: “Een eenmalig eerbetoon aan Johny”
  PREMIUM
  TV

  ‘De Kampioenen’ maken kerstspeci­al als waardig tv-af­scheid: “Een eenmalig eerbetoon aan Johny”

  Na het overlijden van Johny Voners zagen veel collega’s het niet zitten, maar afgelopen weekend liet acteur Jaak Van Assche weten dat er toch een plan in de pijplijn zit om ‘De Kampioenen’ een vervolg te geven. En we weten nu ook hoe dat voorstel eruit ziet: de voltallige ploeg achter de succesreeks wil nog één laatste keer samenwerken aan een kerstspecial. Mét Marijn ‘Boma’ Devalck erbij, die eerder niet wilde meedoen. “Dit wordt een pakkende reünie”, licht hij een tipje van de sluier op in Dag Allemaal.
 2. ‘First Dates’-kandidate Karen Boelaerts is de stem van ‘Walk On Water’ en ‘Lift U Up’: “Ik heb mezelf 10 jaar weggecijferd”
  PREMIUM
  TV

  ‘First Da­tes’-kandidate Karen Boelaerts is de stem van ‘Walk On Water’ en ‘Lift U Up’: “Ik heb mezelf 10 jaar weggecij­ferd”

  Naast romantiek is er deze week ook plaats voor muziek in ‘First Dates’. Deejay Jimmy (55) is gematcht met Karen Boelaerts (57), die ooit nog de eerste hits van Milk Inc. én 2 Fabiola inzong, achter de schermen. Ze vertelt over die grandioze tijd - “Ik ontvang nu nog altijd royalty’s” - en de loodzware periode die ze achter de rug heeft. “Ik heb dikwijls zitten huilen: ‘Wat zit ik hier nog te doen?’”
 1. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!

 2. Nora Gharib die Lady Gaga covert: wat een power!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Nora Gharib die Lady Gaga covert: wat een power!