Dit zijn de vrouwelijke wederhelften - naast presentatrice Annelien Coorevits - die aan 'Temptation Island' 2018 zullen deelnemen.
Volledig scherm
Dit zijn de vrouwelijke wederhelften - naast presentatrice Annelien Coorevits - die aan 'Temptation Island' 2018 zullen deelnemen. © VIJF

Dit zijn de vier koppels die hun relatie zullen testen op Temptation Island

TVZon, zee, strand en een luxeresort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van Temptation Island. In het nieuwe seizoen testen opnieuw vier koppels hun relatie door zich op een idyllisch Thais eiland te laten omringen door vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. Tim en Deborah, Megan en Kevin, Jeremy en Vanessa en Daniëlle en Mezdi trokken naar Thailand voor de ultieme relatietest.

46 reacties

 • Luc VAN BEVEREN

  5 jaar geleden
  Als het echt goed zit, waarom dan mee doen???? Wat een zever.... Halve bodybuilders, en fake babe's.
 • Geert Vaelen

  5 jaar geleden
  Het normale leven biedt al uitdagingen genoeg. Waarom zou je je gezamelijk leven op het spel zetten door aan zulke onzin mee te doen? Die zijn erop uit om je uit elkaar te rukken. En als het niet lukt, dan manipuleren ze de beelden wel op een of andere manier. Of ze geven een deelnemer extra tips om toch iemand over de schreef te trekken. Na al die jaren blijft die zever op tv. Al maar goed dat ik geen tv kijk.
 • karel kockx

  5 jaar geleden
  Brood en spelen en de barberen staan aan de achterpoort! Waar heb ik dat nog eens gehoord?
 • Jos Vermeulen

  5 jaar geleden
  Heerlijk
 • anja byttebier

  5 jaar geleden
  alle vier zijn het vogels voor de kat.hoe dom kan je zijn om daar aan mee te doen.een man blijft een man jagers en als er dan wat drank in spel zal zijn ist helemaal naar de kl.........
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.