Seka Dobric, hier bij haar verkiezing tot Miss Belgian Globe in 2008, is een van de nieuwe gezichten.
Volledig scherm
Seka Dobric, hier bij haar verkiezing tot Miss Belgian Globe in 2008, is een van de nieuwe gezichten. © BELGA

Dit zijn de nieuwe gezichten in 'The Sky is the Limit'

TVDe nieuwe gezichten van 'The Sky is the Limit' worden pas vandaag voorgesteld tijdens de voorjaarspresentatie van SBS, maar 'De Rijkste Belgen' loste de namen gisteren al. Programmamaker Peter Boeckx vond zijn nieuwbakken realitysterren in de Kempen, Limburg... en de Balkan.

3 reacties

 • Danny Schellens

  1 jaar geleden
  Allemaal grote comedie en sier, ik heb een tiental jaren geleden gewerkt voor ons "schoon" koppel. Liepen toen al serieus naast hun schoenen... heb via advokaat moeten procederen om aan mijn geld te geraken. Is makkelijk rijk worden als je niemand die bij u komt werken correct betaald.... en ik was blijkbaar niet de enige aannemer.
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Mocht men hun werkelijke rijkdom vrijgeven denk dat we zouden verschieten,Frederik is volgen ons de enige echte rijke en is met beide voeten op de grond gebleven
 • Veerle Ballegeer

  1 jaar geleden
  De vorige afleveringen vond ik best nog kunnen. Maar de enige voor wie ik in deze nieuwe serie respect voor heb, is Frederik, de rest zijn decadente, oververwende nesten. Privévliegtuigen, -helicopters, enz. En die met haar handtasjes en overdaad aan schoenen en kleedjes zou beter 's denken van waar ze komt en wat armere mensen helpen met al hun geld! Bij deze is dit programma dus geklasseerd!
 1. Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak
  TV
  4

  Tweede seizoen van ‘Fair Trade’ in de maak

  De Vlaamse misdaadserie ‘Fair Trade’ krijgt binnenkort een tweede seizoen. ‘Fair Trade’ was een van de Vlaamse reeksen waarmee Streamz vorig jaar van start ging als nieuwe streamingdienst. Het eerste seizoen van de misdaadreeks is nog steeds de best bekeken titel op het platform. Daarom is producent Marc Punt gestart met de ontwikkeling van een tweede seizoen. Het verhaal speelt zich terug in Antwerpen af, met Ella-June Henrard (28) en Peter Van den Begin (56) in de hoofdrollen.