The Masked Singer Vlaanderen
Volledig scherm
The Masked Singer Vlaanderen © VTM

Dit zijn de masked singers volgens onze lezers, ben jij overtuigd?

TVDe strijd is losgebarsten: in ‘The Masked Singer’ strijden enkele bekende koppen voor de hoofdprijs van beste zanger. Maar wie zit verscholen in de pakken? Dat Bart Tommelein in het kostuum van ‘Monster’ zat, is intussen geweten, maar er blijven nog acht andere kandidaten over. Wij vroegen onze lezers wie hun hoofdverdachten zijn en geven hieronder telkens de drie meest genoemde namen. Zit jouw favoriet ertussen?

 1. Topadvocaat Bert Vanmechelen bokst
zich ook letterlijk door het leven: “Ik verscheen al eens in toga en met twee blauwe ogen voor de rechter. En dan?”
  PREMIUM
  TV

  Topadvo­caat Bert Vanmeche­len bokst zich ook letterlijk door het leven: “Ik verscheen al eens in toga en met twee blauwe ogen voor de rechter. En dan?”

  Voor gewezen profbokser Bert Vanmechelen (41) uit ‘Justice For All’ op VIER is elk proces een beetje een boksmatch. Heiliger dan de paus is deze stoere advocaat zeker niet. “Ooit verscheen ik voor de politierechter omdat ik te snel had gereden. ‘Foei, jij hebt een voorbeeldfunctie’, zei de aanklager. Daar heb ik het dus moeilijk mee.”
 2. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 3. Wim Helsen liegt graag tegen zijn kinderen en niemand kan de naam van Nora’s dochtertje zeggen: de leukste momenten uit de 10de ‘Slimste Mens’-aflevering
  TV

  Wim Helsen liegt graag tegen zijn kinderen en niemand kan de naam van Nora’s dochtertje zeggen: de leukste momenten uit de 10de ‘Slimste Mens’-aflevering

  Ze moest de overwinning aan Ben Crabbé laten, maar in de finale had Ella Leyers geen enkele moeite om nieuwkomer Nora Gharib weer naar huis te spelen. Met de vingers in de neus forceerde Ella zich zo tot de ‘Club van Elf’. Tien illustere voorgangers die de kaap van tien overwinningen in ‘De Slimste Mens’ haalden, maar dan sneuvelden. Breekt Ella de ban en gaat ze voor eeuwige roem? Antwoord in de volgende aflevering.
 1. Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias
  Play
  De Slimste Mens Ter Wereld

  Erik Van Looy over hoe zijn schouder uit de kom ging in 'De Container Cup' van Pedro Elias

 2. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels