James Cooke volgt in 'Leef!' zes levensgenieters tijdens de laatste maanden van hun leven.
Volledig scherm
James Cooke volgt in 'Leef!' zes levensgenieters tijdens de laatste maanden van hun leven. © Play4

Dit zijn de eerste beelden van ‘Leef!’: James Cooke volgt zes levensgenieters die stervende zijn

TVJames Cooke (36) laat zich binnenkort van een andere kant zien in de nieuwe docureeks ‘Leef!’. Daarin volgt hij zes getuigen tijdens de laatste maanden van hun leven. En dat het een emotionele rollercoaster wordt, is al uit de eerste trailer van het programma af te leiden.

2 reacties

 • Jean Schepens

  8 maanden geleden
  O, wat een leuk programma en vol met levenslust !
 • Jozef Van Schuerbeeck

  8 maanden geleden
  Zulke programma's vervloek ik. Waarom moeten de laatste maanden van iemand zijn leven nog eens overhoop gehaald worden ? Dit is voyeurisme waar de vrouwen nog eens tranen met tuiten kunnen huilen. Goed voor de kijkcijfers en die zijn voor de zenders heilig.
 1. James Cooke is apetrots op zijn petekind Louisa: “Ze hebben een van haar nummers al eens gedraaid op Studio Brussel”
  PREMIUM
  Showbizz

  James Cooke is apetrots op zijn petekind Louisa: “Ze hebben een van haar nummers al eens gedraaid op Studio Brussel”

  “Toen ik eens slecht in mijn vel zat, stond er ‘s ochtends plots een make-upartieste voor mijn neus." Een peter die zo grappig, creatief en sociaal is als James Cooke (36): je kan het slechter treffen. Dat beseft ook zijn petekind Louisa (14), de oudste dochter van James’ zus Fleur. De twee vertellen in een uniek dubbelgesprek over hun band, de zoektocht naar jezelf en je geaardheid, de huwelijksplannen van James en het talent van Louisa. “Ik wil weleens iets samen met haar doen, maar Gert (Verhulst, red.) vindt dat ze het alleen ook kan.”
 1. Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent
  TV
  1

  Boekhou­ders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassen­de acts in Belgium’s Got Talent

  Alleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”
 2. Loic Van Impe zoekt piepjonge keukentalenten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’
  TV

  Loic Van Impe zoekt piepjonge keukenta­len­ten voor nieuwe 'Tussen 2 Vuurtjes’

  Loïc Van Impe neemt het vanavond op tegen Marcelo Ballardin in de eerste halve finale van ‘Snackmasters’. Doel: een perfecte kopie maken van de Lotus frangipane, het gebakje met abrikozenconfituur. En dat blijkt niet erg in de smaak te vallen bij Marcelo. Loïc is gelukkig iets enthousiaster. “Dat is echt kei lekker”, klinkt het onder meer. Waar Loïc Van Impe nog blij mee is, is zijn tegenstander. In een preview voor de aflevering liet de tv-kok weten dat hij het heel goed kan vinden met Marcelo Ballardin. “Dat is echt een topkerel. Maar wel heel gedreven.”