Veerle en Sven zijn eerste 50-plussers in ‘Blind Getrouwd’
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle en Sven zijn eerste 50-plussers in ‘Blind Getrouwd’ © VTM

Dit zijn alle deelnemers van 'Blind Getrouwd', met Veerle en Sven als allereerste 50-plussers: "We hebben stevige bagage, maar hetzelfde doel”

TV'Blind Getrouwd' pakt dit jaar voor het eerst uit met een koppel 50-plussers, Veerle en Sven. Zij moeten voor een andere dynamiek zorgen in het VTM-programma. Of zoals Veerle het zegt: "Mijn onafhankelijkheid opgeven na al die jaren, dat zal niet evident worden." Voor Sven is het zijn derde huwelijk. "Hopelijk lukt het deze keer wel.” Dit zijn de acht deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’, dat op Valentijn van start gaat.

9 reacties

 • patrick vanderbeke

  2 jaar geleden
  Allé, er zitten weer geen fabrieksarbeiders bij.
 • rita jordaens

  2 jaar geleden
  ik vind dat een goed idee ik ben zelf 44jaar getrouwd geweest mijn vrouw is overleden en ik heb op mijn ouderdom ik was 60 jaar en heb nog iemand gevonden en zijn verlieft geworden en wij maken nog iets van ons leven op alle gebied
 • Sonny Pollaere

  2 jaar geleden
  Waarom je hier als 50- plusser nog aan wil meedoen, is voor mij een compleet vraagstuk. Dat terwijl je nog 30 mooie jaren kan hebben zonder al die tralala.
 • Iris Decre

  2 jaar geleden
  Er zit nooit een poetsvrouw tussen of een bouwvakker. Maar ben benieuwd, kwam uiterlijk zijn het knappe mensen.
 • Erik Laenen

  2 jaar geleden
  Daar moet je dan 50 voor geworden zijn en gescheiden en vrij om je dan opnieuw te laten vangen. Ik ben ook 53 en ga nooit nog in een relatie, heb er mijn buik van vol, in totaal 29 jaar weggegooid en het leven niet geconsumeerd zoals het zou moeten. Die 7 kwalitatieve jaren die ik nog heb, wil ik ten volle benutten en daar hoort geen levenspartner bij.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.