Veerle en Sven zijn eerste 50-plussers in ‘Blind Getrouwd’
Volledig scherm
PREMIUM
Veerle en Sven zijn eerste 50-plussers in ‘Blind Getrouwd’ © VTM

Dit zijn alle deelnemers van 'Blind Getrouwd', met Veerle en Sven als allereerste 50-plussers: "We hebben stevige bagage, maar hetzelfde doel”

TV'Blind Getrouwd' pakt dit jaar voor het eerst uit met een koppel 50-plussers, Veerle en Sven. Zij moeten voor een andere dynamiek zorgen in het VTM-programma. Of zoals Veerle het zegt: "Mijn onafhankelijkheid opgeven na al die jaren, dat zal niet evident worden." Voor Sven is het zijn derde huwelijk. "Hopelijk lukt het deze keer wel.” Dit zijn de acht deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’, dat op Valentijn van start gaat.

9 reacties

 • leon VANBECELAERE

  4 maanden geleden
  Allé, er zitten weer geen fabrieksarbeiders bij.
 • rita jordaens

  4 maanden geleden
  ik vind dat een goed idee ik ben zelf 44jaar getrouwd geweest mijn vrouw is overleden en ik heb op mijn ouderdom ik was 60 jaar en heb nog iemand gevonden en zijn verlieft geworden en wij maken nog iets van ons leven op alle gebied
 • SONNY Pollaere

  4 maanden geleden
  Waarom je hier als 50- plusser nog aan wil meedoen, is voor mij een compleet vraagstuk. Dat terwijl je nog 30 mooie jaren kan hebben zonder al die tralala.
 • Iris Decre

  4 maanden geleden
  Er zit nooit een poetsvrouw tussen of een bouwvakker. Maar ben benieuwd, kwam uiterlijk zijn het knappe mensen.
 • Erik Laenen

  4 maanden geleden
  Daar moet je dan 50 voor geworden zijn en gescheiden en vrij om je dan opnieuw te laten vangen. Ik ben ook 53 en ga nooit nog in een relatie, heb er mijn buik van vol, in totaal 29 jaar weggegooid en het leven niet geconsumeerd zoals het zou moeten. Die 7 kwalitatieve jaren die ik nog heb, wil ik ten volle benutten en daar hoort geen levenspartner bij.