Marie en Viktor Verhulst hebben een intiem gesprek over... hun voeten.
Volledig scherm
Marie en Viktor Verhulst hebben een intiem gesprek over... hun voeten. © Play 4

Dit zag je niet in ‘De Verhulstjes’: Viktor doet onthulling over z'n teenhaar

TVEen openhartig gesprek over voeten, dat hadden we nog niet gezien in ‘De Verhulstjes’. In deze niet op tv vertoonde beelden vertelt Viktor (26) dat hij er best tevreden is over die van hem. Al geeft hij ook toe geen fan te zijn van het haar op z’n tenen. 

3 reacties

 • Freddy De Vos

  5 maanden geleden
  Dit programma is zo spannend! We zitten elke donderdagavond samen in de zetel om de spannende avonturen van Gert&co te bewonderen. Dit zou men elke dag moeten uitzenden!
 • Jean Schepens

  6 maanden geleden
  leve de uitvinding van de dvd ! ... NONKELJEAN
 • Jean Schepens

  6 maanden geleden
  zouden die nu echt denken dat de gemiddelde vlaming een dommerik is ? ... NONKELJEAN
 1. Familie en intimi verklaren waarom Gert Verhulst plots zo’n ruime inkijk geeft in z'n privé-leven: “Vroeger kon hij zichzelf niet zijn”
  PREMIUM
  Showbizz

  Familie en intimi verklaren waarom Gert Verhulst plots zo’n ruime inkijk geeft in z'n pri­vé-le­ven: “Vroeger kon hij zichzelf niet zijn”

  Camera’s toelaten in je ruim bemeten villa, gefilmd worden terwijl je in ontbloot bovenlijf bij de cardioloog staat… Van de huishoudens Pfaff en Planckaert wisten we destijds heel goed waarom ze zo graag hun eigen docureeks wilden: money, honey. Maar hoe zit dat bij ‘De Verhulstjes’? De baas van Studio 100 heeft toch meer dan genoeg verdiend aan al die schellen Plopworst? “Nu pas heeft hij het gevoel dat hij helemaal zichzelf kan zijn”, zeggen de mensen die dag in dag uit het dichtst bij Gert Verhulst staan.