“Dit was meer een champagne shower dan een babyshower”: de opvallendste momenten uit ‘Anouk Matton Privé’

TVZes weken lang krijgt de VTM 2-kijker een blik in het leven van dj, onderneemster en moeder in spe Anouk Matton (29). In de eerste aflevering van ‘Anouk Matton Privé’ zagen we onder andere hoe de wederhelft van Dimitri Vegas (39) zich amuseerde op haar babyshower. “Er is hier zoveel champagne gedronken.”

2 reacties

 • Lucas Romano

  3 weken geleden
  Dit is de wereld van vandaag. We slikken alles af wat ze ons voorschotelen. Inhoudsloos 2.0
 • johan commère

  3 weken geleden
  Ik vraag me af of de makers van al zo'n programma's echt denken dat ze goeie tv maken . Dan zijn de zenders verwonderd dat ze steeds minder reclame inkomsten hebben . Je zou voor veel minder al afhaken !
 1. Expert uit VTM-programma ‘Ik wil een kind’: “Sommige co-ouders zijn juridisch onzichtbaar”
  Play

  Expert uit VTM-programma ‘Ik wil een kind’: “Sommige co-ouders zijn juridisch onzicht­baar”

  Vanavond start het programma ‘Ik wil een kind’ op VTM. Daarin gaan mogelijke ouders op zoek naar iemand om samen een kind op te voeden. Co-ouderschap heet dat. Maar wat als er meer dan twee ouders zijn? “Denk maar aan een vrouw die ervoor kiest om samen met een homokoppel een kind op te voeden”, zegt Frederik Swennen, professor familierecht (UA) die ook als expert optreedt in het programma. “De derde ouder is in principe juridisch onzichtbaar.” Bekijk hierboven het gesprek bij HLN LIVE.
 2. Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”
  Play
  TV
  25

  Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”

  Vanavond start het controversiële VTM-programma ‘Ik wil een kind’. Daarin gaat Dina Tersago op zoek naar mensen die via een niet-traditionele gezinsvorm een kind willen. Het programma kon al op heel wat kritiek rekenen, onder andere van mediaminister Dalle. Dina vertelt aan VTM Nieuws wat haar mening is over het nieuwe programma. “Het is geen geformatteerd programma, we gaan dus geen baby op een dienblaadje aanbieden.”