RuPaul
Volledig scherm
PREMIUM
RuPaul © Charles Sykes/Invision/AP

Dit is RuPaul, het gezicht achter één van de populairste Netflix-reeksen ter wereld

TVVergeet ‘Tiger King’. Vergeet ‘The Circle’. De ultieme ‘guilty pleasure’-reeks op Netflix is ‘RuPaul’s Drag Race’. Bij momenten nog gemener dan eerstgenoemde, veel dramatischer dan laatstgenoemde en oneindig veel toffer dan beide samen. Hoog tijd dus om RuPaul, de bezieler van deze unieke dragwedstrijd, voor te stellen.

1 reactie

 • marc Deglin

  3 jaar geleden
  decadentie ten top.
 1. Ophef in ‘RuPaul’s Drag Race’: deelnemer verbannen na ‘walgelijke’ misleiding van jonge mannen
  TV

  Ophef in ‘RuPaul’s Drag Race’: deelnemer verbannen na ‘walgelijke’ misleiding van jonge mannen

  Wie vandaag de dag een dosis glitter, kitsch en waanzinnige outfits kan gebruiken om de lockdown te vergeten, kan bij Netflix terecht voor ‘RuPaul’s Drag Race’. Al hangt er dankzij drag queen Sherry Pie een serieuze donkere wolk boven het huidige seizoen. Sherry, die in het dagelijkse leven Joey heet, wordt ervan beschuldigd dat hij verschillende mannen in de luren heeft gelegd. Drag Race diskwalificeerde Sherry, maar dat neemt het verdriet van de slachtoffers niet weg. “Hij heeft walgelijke dingen gedaan.”
 2. “Je moet heel voorzichtig zijn met mannen in pak”: containerkoning Yves Maes openhartig in ‘The Sky is the Limit’
  Play
  TV

  “Je moet heel voorzich­tig zijn met mannen in pak”: container­ko­ning Yves Maes openhartig in ‘The Sky is the Limit’

  “Ooit werk je voor de vuilkar”, zei zijn vader hem ooit toen hij thuiskwam met zijn rapport. En zo gezegd, zo gedaan. Want nu is Looienaar Yves Maes (42) de flamboyante zaakvoerder van Containers Maes, een miljoenenbedrijf. In ‘The Sky is the Limit’ vertelt hij over hoe zakenmannen hem vroeger niet erkenden als de echte zaakvoerder van het bedrijf. “Ze vroegen me steeds: ‘Waar is meneer Maes?’”, zegt Yves. Hij benadrukt ook hoe hij liever zakendoet met mannen die met werkschoenen zijn kantoor binnen wandelen dan met zakenmannen: “Je moet heel voorzichtig zijn met mannen in pak.”
 1. REALITYCHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wolven’-gezicht Jill Cnudde zet belangrijke stap
  TV

  REALITY­CHECK. Afgang voor ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Dusty en ‘Jonge Wol­ven’-ge­zicht Jill Cnudde zet belangrij­ke stap

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.