Volledig scherm

Dit is de winnaar van de tweede aflevering van ‘Snackmasters’

TVDagný Rós en Dominiques bitsige strijd komt tot een einde in ‘Snackmasters’. De twee vrienden en aan elkaar gewaagde kandidaten geven tot de laatste seconde alles wat ze in zich hebben. Uiteindelijk moet de jury kiezen wie de beste viandel gemaakt heeft en dus naar de halve finale mag. Opgelet: spoilers.

2 reacties

 • ISABEL FRANCOIS

  3 maanden geleden
  Met de vingers in de neus is Persoone de winnaar.Ros kan dan ook echt niet koken,gelukkig had ze een zeer goede souschef die er toch nog wat van maakte.
 • Marc Sierens

  3 maanden geleden
  Dat wisten we op voorhand als er bij vtm een west vlaming meedoet aan gelijk welk spel dan wint hij of zij het is daar nog van eigen volk eerst bij de wvl bazen
 1. IN BEELD. Prinses Delphine krijgt bloemen tijdens ‘Dancing With The Stars’
  TV

  IN BEELD. Prinses Delphine krijgt bloemen tijdens ‘Dancing With The Stars’

  ‘Dancing With The Stars’ komt vanavond voor het eerst op tv, maar donderdagavond werd het startschot van het SBS-programma wel al gegeven in Lint. In dit derde seizoen zullen prinses Delphine van Saksen-Coburg (53), acteur Yemi Oduwale (35), zwemmer Pieter Timmers (33), zanger Metejoor (30), seksuologe Lotte Vanwezemael (29), actrice Nora Gharib (28), TikTok-ster Jonatan Medart (21) en gymnaste Nina Derwael (21) hun beste dansbeentjes voorzetten. Dankzij Covid Safe Tickets, mondmaskers en handgel konden de acht dansers ook rekenen op een plejade aan bekende supporters. Al ging prinses Delphine wel met de meest enthousiaste fan lopen: haar partner Jim bracht een gigantisch boeket mee voor zijn danseres. “Hoe de wedstrijd ook loopt: ik ben nu al super trots”, klinkt het.