Dina Tersago over 'Ik wil een kind’: “Ik wist dat dit een grote stap zou zijn voor Vlaanderen”

TVVanavond start het controversiële VTM-programma ‘Ik wil een kind’. Daarin gaat Dina Tersago op zoek naar mensen die via een niet-traditionele gezinsvorm een kind willen. Het programma kon al op heel wat kritiek rekenen, onder andere van mediaminister Dalle. Dina vertelt aan VTM Nieuws wat haar mening is over het nieuwe programma. “Het is geen geformatteerd programma, we gaan dus geen baby op een dienblaadje aanbieden.”

25 reacties

 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Het kind is een artikel geworden.
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  En vtm volhardt in de boosheid. Rommel uitzenden , het is echt hun handelsmerk. Welke ernstige firma wil nog adverteren op zo een zender?
 • Jan Van Dijck

  2 maanden geleden
  Ik wou er eigenlijk niet naar kijken , maar heb toch gekeken. En ik vind al wat ik al gezien heb dat het moet kunnen , we wonen niet meer in de middenleeuwen hé . Zolang ze allemaal gelukkig zijn , waarom niet .
 • Jan Rottiers

  2 maanden geleden
  Vroeger had ik wel respect voor Dina en voor wat ze deed. Maar nu gaat ze veel te ver. Hier wordt ze ooit nog op afgerekend.
 • Raymond Devuyst

  2 maanden geleden
  Ga er geen woorden aan vuilmaken, maar vanaf vandaag verban ik programma's van VTM.
 1. Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV
  16

  Hoe Esther Nwanu van een vlieg een huisdier maakte en op maat gemaakte vragen: dit was ‘De Slimste Mens’

  De jeugd heeft het gehaald in de 25ste aflevering van ‘De Slimste Mens’. Of misschien vond regisseur Jeroen Perceval dat hij met drie beurten in de quiz van vriend Erik Van Looy voldoende promo had mogen en kunnen maken voor zijn film ‘Dealer’. Hoe dan ook exit van Perceval. Gelukkig was er de sprankelende en ongedwongen Anthony Nti om de iets te hard kabbelende show toch wat dynamiek te geven. O ja, nieuwkomer Esther Nwanu won. Uiteraard.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.