Na 'Blind gekocht' slaat Dina in 'Huis gemaakt' aan het verbouwen. Ze begeleidt negen jonge koppels die drie huizen van kelder tot zolder onder handen nemen, in de hoop hun op maat gerenoveerd droomhuis te winnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Na 'Blind gekocht' slaat Dina in 'Huis gemaakt' aan het verbouwen. Ze begeleidt negen jonge koppels die drie huizen van kelder tot zolder onder handen nemen, in de hoop hun op maat gerenoveerd droomhuis te winnen. © VTM

Dina Tersago helpt jonge koppels verbouwen in ‘Huis Gemaakt’: “Als het nodig is, boor of zaag ik zélf”

TVDina Tersago (41) wordt het gezicht van het nieuwe VTM-programma 'Huis gemaakt'. De ex-miss begeleidt daarin jonge koppels die hun eigen verbouwde huis kunnen winnen. "Ik ben niet vies van zelf een gat in de muur te boren of gyprocplaten te zagen."

0 reacties

 1. Franse Netflix-serie ‘Lupin’ nu al populairder dan ‘The Queen’s Gambit’ én ‘Bridgerton’
  TV

  Franse Net­flix-se­rie ‘Lupin’ nu al populair­der dan ‘The Queen’s Gambit’ én ‘Bridgerton’

  Bij Netflix zwieren ze de ene populaire serie na de andere online. ‘The Queen’s Gambit’ en ‘Bridgerton’ werden tijdens hun eerste 28 dagen op het streamingplatform al door meer dan 60 miljoen accounts bekeken, maar de nieuwkomer ‘Lupin’ doet het nóg beter. Op minder dan een maand tijd keken er namelijk al bijna 70 miljoen abonnees naar de Franstalige Netflix-serie.
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"