Dina Tersago bezorgt Andy Peelman de schrik van zijn leven

TVZe zeggen dat hypnose quatsch is, dat menstruatie nog altijd een groot taboe is, dat vrouwen niet grappig zijn, dat als je lange tijd scheel kijkt je ogen ook zo blijven staan en dat koffiepoeder in de koelkast helpt tegen vieze geurtjes. Dina Tersago en Andy Peelman gaan op onderzoek uit in ‘Ze Zeggen Dat’ en testen al deze beweringen.

 1. Kevin Janssens maakt regiedebuut met reeks over concentratiekamp in Breendonk
  TV

  Kevin Janssens maakt regiede­buut met reeks over concentra­tie­kamp in Breendonk

  Een gevierd acteur was hij al, maar nu wil Kevin Janssens (42) bewijzen dat hij ook aan de andere kant van de camera z’n mannetje kan staan. De Antwerpenaar gaat namelijk mee een tv-reeks regisseren over het Fort van Breendonk, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi’s werd ingericht als interneringskamp. Het project krijgt 120.000 euro ontwikkelingssteun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.