Leef!
Volledig scherm
Leef! © SBS

Dimitri heeft ongeneeslijke leukemie maar geniet tot de laatste dag in ‘Leef!’

TVJames Cooke opent vanavond 'Leef' met een bezoek aan Dimitri. De echtgenoot en vader van twee dochters kreeg het verdict van ongeneeslijke leukemie.

2 reacties

 • willy elsacker

  1 week geleden
  dat is het ergste dat je kan overkomen !en heb te doen met deze mensen ! maar is dit nodig dat die Coock er zich mee verrijkt !ach ja het is dan ook het kameraadje van die andere geldwolf??
 • kelly stroobantd

  1 week geleden
  Dat wordt weer heel emotioneel . Realiteit , zwaar , onmenselijk en mooi hoe mensen zich hun leven laten meedelen met ons . Veel sterkte aan deze dame
 1. Kobe Ilsen vertaalt radioprogramma ‘#weetikveel’ naar tv: "Rondspringen met een pluim in m'n achterste, dat is niks voor mij"
  PREMIUM
  TV

  Kobe Ilsen vertaalt radiopro­gram­ma ‘#weetikveel’ naar tv: "Rondsprin­gen met een pluim in m'n achterste, dat is niks voor mij"

  Corona hakte er aanvankelijk fors in bij Kobe Ilsen (39), want plots zat hij zonder werk thuis. Maar de presentator maakte van de nood een deugd: hij vond met Sara een lief met wie hij straks wil trouwen, kocht een huis dat hij aan het verbouwen is én vertaalde zijn zomerse Radio 1-programma '#weetikveel' naar televisie. "Een entertainer ben ik niet. Het moet ergens over gaan."
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren