VRT / Bas Vinckx
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT / Bas Vinckx

Dieter Coppens werkt met mensen met jongdementie in ‘Restaurant Misverstand’: “Ik heb Alzheimer van heel dichtbij meegemaakt”

TVHet reilen en zeilen van een restaurant in Mechelen waar het voltallige personeel de diagnose jongdementie kreeg, met Seppe Nobels als de bezielende chef-kok en met Dieter Coppens, die na ‘Down the Road’ opnieuw luisterend oor en gastheer is. Dat wordt straks ‘Restaurant Misverstand’, de opvallende nieuwkomer in het tv-voorjaar van 2022 dat Eén vandaag officieel voorstelt. “We willen laten zien waar zij wel nog toe in staat zijn”, vertelt Coppens.

5 reacties

 • Brent Somers

  6 maanden geleden
  Slimme gast. Geld verdienen met de miserie van een ander om dan af en toe een beetje onnozel te doen om het luchting houden. We hebben het wel gezien ondertussen..
 • jos pauwels

  6 maanden geleden
  Prachtig dat Dieter weer iets naar voren brengt waar nog veel taboe rond hangt.
 • Pieter Verhulst

  6 maanden geleden
  Als Dieter of Joris Hessels iets maken, is het meestal nog interessant en het bekijken waard.
 • Marc Wils

  6 maanden geleden
  Als het maar miserie is dan kunnen ze een programma maken. Snap niet dat mensen daar van kunnen genieten. Zou niet gewild hebben dat mijn moeder dan was gefilmd en zijzelf ook niet daar ben ik zeker van.
 • leen hanssens

  6 maanden geleden
  Ik ook Dieter. Moeder was 58 jaar.
 1. SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfinale van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’
  TV

  SOAPCHECK. Bibberen achter de schermen van de seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ en een spoiler voor ‘Lisa’

  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.