Down the road (één) - Dieter Coppens, Lore en Hélène
Volledig scherm
Down the road (één) - Dieter Coppens, Lore en Hélène © Jan Aelberts

Dieter Coppens trekt met zes jongvolwassenen met down door Europa: "Puurder worden mensen niet gemaakt"

TVEerder was er 'Tytgat Chocolat', maar met 'Down the Road' wil Dieter Coppens op het scherm tonen "hoe puur mensen met downsyndroom in het écht zijn". Over twee weken ziet Vlaanderen hem op reis vertrekken met 6 twintigers en dertigers met down in zijn kielzog, ieder van hen op een kruispunt in hun leven. "De reis heeft van ons betere mensen gemaakt."

1 reactie

 • Sara delaere

  4 jaar geleden
  Naar zo'n programma's kijk ik echt uit. Daar kunnen wij en veel mensen nog van leren! Ben enorm blij dat dit niet meer mongooltjes genoemd worden of ervoor aangeschouwd zijn. Eindelijk krijgen die mensen ook eens eerlijke aandacht!
 1. Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”
  Play

  Dina Tersago blikt terug op meer dan 20 jaar carrière: “Ik haal graag het beste in de mensen naar boven”

  Dina Tersago is al meer dan 20 jaar een vaste waarde op de Vlaamse televisieschermen. Ze werkte ondertussen al voor alle grote Vlaamse zenders en presenteert sinds 2004 het succesprogramma ‘Boer zkt. Vrouw’. In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ blikt ze met Birgit Van Mol terug op de afgelopen twee decennia. “Ik heb ondertussen al heel wat trouwfeesten en babyborrels gedaan”, vertelt Dina. Bekijk hieronder de volledige aflevering.