Dieter Coppens
Volledig scherm
Dieter Coppens © Eén

Dieter Coppens maakt nieuwe docureeks 'Animalitis'

TVVanaf 14 mei trekt Dieter Coppens er in 'Animalitis' elke week op uit en dompelt hij zich met grote verwondering onder in de dierenwereld. Een half jaar lang volgt hij het kruim van de Belgische dierenexperts in binnen- en buitenland. 

0 reacties

 1. Vonken en vuur tussen Candice en Marijn, maar bij de andere koppels is het voorlopig eerder afstoten in ‘Blind Getrouwd’
  TV
  6

  Vonken en vuur tussen Candice en Marijn, maar bij de andere koppels is het voorlopig eerder afstoten in ‘Blind Getrouwd’

  Van een oplaaiende brand met veel vonken en vuur, tot een hoopje hout dat mooi is opgestapeld, dat alles heeft om een fijne kampvuurtje te worden. Maar waar de eerste vlam nog moet opflakkeren. Dat is de stand van zaken bij de vier koppels van ‘Blind Getrouwd’ die na hun instant huwelijk op het heerlijke Kreta genieten van hun huwelijksreis. En ons een open inkijk geven in wat ontluikende relaties zouden moeten of kunnen zijn.
 2. Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidingen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”
  tv

  Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’ verkoopt nu al bonnen voor rondleidin­gen in Marrakech: “Net als de Belgische horeca hebben wij het erg zwaar”

  Plezierreizen zijn nog steeds verboden en die domper voor het toerisme voelen ook Rachid en Lotte uit ‘Bye Bye Belgium’. Door gebrek aan toeristen in hun Viavia reiscafé in Marrakech besloot het koppel daarom om nu al bonnen te verkopen voor rondleidingen door de Marokkaanse stad. Die bonnen ter waarde van 40 euro zijn geldig tot eind 2022.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis