De Zon, de Krokodil en de Champignon stonden in de finale van The Masked Singer in Amerika.
Volledig scherm
De Zon, de Krokodil en de Champignon stonden in de finale van The Masked Singer in Amerika. © Michael Becker/FOX

Deze wereldberoemde sterren werden ontmaskerd in finale Amerikaanse The Masked Singer

TVNet als eerder in Vlaanderen en Nederland waren ook tv-kijkers in de Verenigde Staten de voorbije weken in de ban van ‘The Masked Singer’. Gisteravond kwam alweer het vierde seizoen tot een einde, en bleek er een glansrol te zijn weggelegd voor twee sterren die zo’n 20 jaar geleden wereldwijd de hitparades domineerden.

0 reacties

 1. Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddellijk verlaten na “schokkende en onacceptabele” uitspraken op sociale media
  Play
  TV
  6

  Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddel­lijk verlaten na “schokkende en onaccepta­be­le” uitspraken op sociale media

  Australiër Simon Blackburn gaat dan toch niet trouwen. De man moet het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’ onmiddellijk verlaten, nog voor zijn grote dag is aangebroken. De makers van ‘Married at First Sight’ - zoals het programma daar heet - zagen zich genoodzaakt hem naar huis te sturen, nadat kijkers een reeks verontrustende berichten en filmpjes vonden van de man op sociale media.
 2. ‘Dancing With The Stars’ van start op 4 december, inclusief twee specials tijdens de feestdagen
  TV

  ‘Dancing With The Stars’ van start op 4 december, inclusief twee specials tijdens de feestdagen

  Vanaf 4 december gaat Play4 opnieuw op zoek naar de best dansende BV in een derde seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonatan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg gaan dé dansuitdaging aan. Er volgen bovendien ook twee feestelijke afleveringen met Julie Vermeire, Kat Kerkhofs, Leen Dendievel, James Cooke, Jani Kazaltzis en Ian Thomas.