Deze week in ‘Familie’: Wat is er aan de hand met Brigitte? Raven en Lars kunnen haar maar niet bereiken

TVDrama, suspens en feel good zijn de ingrediënten van deze Familieweek. Nu Cédric (Yanni Bourguignon) maar blijft weigeren om getuige te zijn van zijn moeder op de trouw zal ze het aan iemand anders moeten vragen.

3 reacties

 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  je zou toch denken anno 2022 dat de mensen toch iets verder staan , en intelligenter zijn geworden maar als die 2 onozele soaps meer dan een milkoen kijkers heeft daar sta je toch echt van te kijken , de buurtpolitie nog zo iets , k2 zoekt k 3 is dit nog normaal , vtm is niveau ketnet
 • philippe claes

  2 maanden geleden
  WANNEER wordt die brol eindelijk afgevoerd ??? Topreeksen zoals Cheyenne&Lola worden amper bekeken en deze rommel heeft elke dag meer dan een miljoen kijkers ? Parels voor de zwijnen zeker ?
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Afvoeren aub! Bestaat er echt nog een bedrijf dat reclame wil laten uitzenden voor, tijdens of na dit onding? Ik zou er mijn zaak niet willen mee associeren….
 1. Stefaan Degand gaat, net zoals zijn vrouw dat deed, aan de slag in een ziekenhuis: “Ik weet uit eigen hand hoe belangrijk goed zorgpersoneel is”
  Play
  TV
  12

  Stefaan Degand gaat, net zoals zijn vrouw dat deed, aan de slag in een ziekenhuis: “Ik weet uit eigen hand hoe belangrijk goed zorgperso­neel is”

  Hij heeft een kind waar hij al vijf jaar alleen voor moet zorgen en zijn vrouw Julie was vroeger zelf verpleegkundige. Geen persoon beter geschikt voor een stageplaats op de kinderafdeling van een ziekenhuis dan Stefaan Degand (43). De acteur draaide, samen met vier collega-bekenden, mee in het ritme van de zorg, en leerde dat een gesprek even belangrijk is als medicatie. “Het meest unieke moment beleefde ik met een jongen van een jaar of zes, net voor hij geopereerd moest worden.”
 2. Grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen jurylid Ali B
  Play
  TV
  8

  Grensover­schrij­dend gedrag bij ‘The Voice of Holland’: bandleider bekent en stapt op, klacht ingediend tegen Ali B

  ‘The Voice of Holland’ wordt voorlopig opgeschort in Nederland, dat hebben zender RTL en producent ITV besloten. Die beslissing werd genomen na meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik. “De aantijgingen zijn zeer ernstig en schokkend en waren niet bekend bij RTL”, valt er te lezen in een verklaring. Het zou gaan om meerdere personen. Bandleider Jeroen Rietbergen (50), vriend van Linda De Mol, heeft zijn betrokkenheid intussen bekend en is opgestapt. Er zou ook klacht ingediend zijn tegen jurylid Ali B (40).