Familie
Volledig scherm
Familie © VTM

Deze week in ‘Familie’: Tony in grote problemen door doodzieke Hanne en wie duikt er plots op bij Benny?

TVEen paar zeer verrassende en straffe ontwikkelingen deze week in ‘Familie’. Zo zal Véronique (Sandrine André) wel heel erg verschieten als ze merkt dat Mathias (Peter Bulckaen) intrekt bij Cédric (Yanni Bourguignon). Bovendien heeft Mathias wel een heel erg interessant voorstel…

4 reacties

 • imke de meester

  2 jaar geleden
  dergelijk soap maak in niet mee in mijn familie. Die maken wel voor 10 families mee. Geef mij maar een rustig leven, en mijn familie een gelukkig leven.
 • zina riffia

  2 jaar geleden
  Echt Tessa? Dit lijkt mij zo raar. Leuk om te zien op tv, maar toch heel anders dan real life.
 • Hugo vanderoosbeek

  2 jaar geleden
  Hou toch op met die ellende !
 • Tessa vandermout

  2 jaar geleden
  Het leven zoals het is. Ik maak dit ook allemaal, mee in mijn familie en binnen mijn entourage.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Disney-sequel mist magie”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Willow’: “Heil Warwick Davis, maar deze Dis­ney-se­quel mist magie”

  Na ‘Star Wars’ pokert Disney+ nu met uw laatste flard aan jeugdsentiment. De streamingzender brengt met ‘Willow’ namelijk dat ander -vaak vergeten- geesteskind van Georges Lucas weer tot leven. In deze vervolgreeks van de dark fantasy-klassieker uit 1988 vertrekt u op een achtdelige tocht waarbij een nieuwe bende buitenbeentjes een nieuw oprukkend kwaad moet verijdelen. Of deze reeks dit ondergewaardeerd avonturenverhaal ook eindelijk de erkenning kan geven dat het verdient? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.