Deze week in ‘Familie’: Loopt het huwelijksaanzoek van Benny met Samira toch nog spaak? En wat is er aan de hand met Niko?

TVJullie zijn het ondertussen al gewoon maar ook deze week staat er weer heel wat te bewegen in Familie. Tijdens het trouwaanzoek van Samira (Belinda Voorspoels) en Benny (Roel Vanderstukken) staat Khalid plots voor de deur. Wat moeten we daar van verwachten?


6 reacties

 • Agnes Volginsky

  2 maanden geleden
  Ik vind het nu OK, ben terug gewoon aan de personages , houden zo geen vaste acteurs vervangen door nieuwe , heeft zeker geen meerwaarde .
 • Inse Van Cauteren

  2 maanden geleden
  Lars die mis ik heel erg die houden familie nog goed en Mieke ook tis een toffe madam
 • Sandra Margodt

  2 maanden geleden
  Helemaal met je eens Rudy
 • Rudy devos

  2 maanden geleden
  De mensen doen zelfs geen moeite meer om te reageren!!
 • marc vanstaen

  2 maanden geleden
  Dat is waar . Ik kijk ook nog sporadisch,als t me past
 1. KIJK. ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”
  Play
  TV

  ‘Security Checkers’ proberen dicht bij Taylor Swift te komen op de MTV EMA’s: “Dit is niet normaal”

  Arno en Gerben van ‘Security Checkers' bevinden zich in Düsseldorf, waar de MTV Europe Music Awards worden uitgereikt. Hun doel? Zo dicht mogelijk bij Taylor Swift te komen. Alleen wordt dat geen makkelijke opdracht, zoals uit de beelden hierboven blijkt. “Er is letterlijk overal security. Aan de ingang van het domein, aan de ticketscan, aan de metaaldetector … Het stopt niet”, klinkt het. “Zoveel security, da’s niet normaal.” Maar de jongens hebben alvast een oplossing bedacht: “We gaan doen waar we het beste in zijn: ons proberen binnen ‘lullen’.”