Deze week in 'Familie': Lars moet op zijn tellen passen en Benny krijgt verontrustend nieuws

TVEr staat de komende week weer heel wat te gebeuren in ‘Familie’-land. Zo krijgt Benny (Roel Vanderstukken) verontrustend nieuws... 

1 reactie

 • Alain De Coene

  9 maanden geleden
  Jammer dat ze er bepaalde personages uitschrijven patrick , Peter en evi mochten zeker blijven Jenny, kato , marie rose en zelfs Jeff mogen eruit . En zoals ze nu gaan doen schiet er niet veel familie meer over of krijgt het feuilleton binnenkort een ander naam ook ??
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.