Deze week in ‘Familie’: de feestweek met de verjaardag van de Bomma en het huwelijksfeest van Véronique en Lars

TVDe feestweek waarop iedereen gewacht heeft breekt eindelijk aan. Er is de verjaardag van de Bomma (Annie Geeraerts) en het huwelijksfeest van Veronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers). Dit allemaal op 30 december de dag waarop de VTM-soap ‘Familie’ exact 30 jaar wordt. Het belooft een spannende en tevens zeer verrassende week te worden met een reeks onwaarschijnlijke ontwikkelingen.


3 reacties

 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Aan de (weinige nog overblijvende) familie-fans: profiteer er van want binnenkort stoppen ze er mee. Dat soap-gedrocht wordt opgedoekt wegens te belachelijk…. Joepiejee
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Veel Reclame en een beetje familie.
 • Patrick Verbelen

  1 jaar geleden
  Ha hier zie, Lars geeft zelf al de raad, NIET kijken.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.