Linda De Win, Frank Raes, Michel Wuyts.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda De Win, Frank Raes, Michel Wuyts. © VRT/Stefaan Temmerman/VRT - Joost Joossen

Deze VRT-gezichten willen nog niet stoppen: “Het moeten toch niet allemaal piepjonge gezichten zijn op televisie?”

TVMartine Tanghe gaat met pensioen, voor Michel Wuyts en Linda De Win, twee andere VRT-gezichten komt het dichterbij. Moeten zij volgend jaar stoppen? Of mogen ze, zoals Frank Raes, nog een tijdje als zelfstandige door doen? Ze weten het niet, maar hopen op het laatste. 

 1. Huwelijksproblemen tussen Kim Kardashian en Kanye West zullen te zien zijn in ‘Keeping Up With the Kardashians’
  Celebrities

  Huwelijks­pro­ble­men tussen Kim Kardashian en Kanye West zullen te zien zijn in ‘Keeping Up With the Kardas­hians’

  Er is de laatste tijd veel te doen rond Kim Kardashian en Kanye West. Het huwelijk tussen de twee staat volgens geruchten op springen en het koppel zou ondertussen definitief gestopt zijn met hun huwelijkstherapie. Zelf hebben ze nog maar weinig gezegd over hun relatieproblemen, maar volgens Page Six zouden deze wel aan bod komen in de laatste afleveringen van de realityshow ‘Keeping Up With the Kardashians’.
 2. “Stuur Martine Tanghes van deze wereld niet op 65 met pensioen”: arbeidseconoom wil dat overheid toptalenten langer aan boord houdt
  PREMIUM

  “Stuur Martine Tanghes van deze wereld niet op 65 met pensioen”: arbeidseco­noom wil dat overheid toptalen­ten langer aan boord houdt

  Kijk deze week nog eens goed naar de gemoedelijke glimlach van Martine Tanghe. Het nieuwsanker dat u misschien al heel uw leven kent, gaat in de loop van volgende week met pensioen. Gisteren werd ze 65 jaar, de leeftijd waarop een ambtenaar in principe verplicht moet stoppen met werken. Niet meer van deze tijd, vindt arbeidsmarktspecialist Stijn Baert.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen