.
Volledig scherm
. © Netflix

Deze tien topfilms en –series verschijnen in februari op Netflix

NETFLIXDe eerste maand van het jaar loopt alweer op zijn einde, dus is het tijd om eens te kijken met wat voor nieuws Netflix ons in februari verwent. Met deze topseries, een horrorfilm en een paar interessante documentaires zullen we ons alvast niet vervelen. Een overzicht.

10 reacties

 • Tjoeleboeleke

  5 jaar geleden
  Johan Verbiest: dan ben jij wel vlug rond. Ik ben reeds enkele jaren abonnee bij Netflix. Ze hebben prachtige series en het aanbod films is niet mis. Als je Netflix combineert met gewone tv, heb je uren kijkplezier. En soms kijk ik meer Netflix en soms meer tv. Het is alleszins goedkoper dan Play More van Telenet.
 • Johan Verbiest

  5 jaar geleden
  Netflix opgezegd door armzalig aanbod,je kan een thema kiezen en dan merk dat ze films of series meermaals plaatsen in elk thema zo lijkt dat er veel keus maar is maar tis allemaal zelfde..Na enkele weken ben je rond en betaald je voor niks...
 • Pieter De Ruyter

  5 jaar geleden
  Helaas niet te krijgen voor telenet abonees.Als het nog lang duurt verander ik van provider.
 • ronny cuypers

  5 jaar geleden
  Series interesseren met niet en de films is precies niet veel soeps.
 • Steven Coppieters

  5 jaar geleden
  IMDB is niet altijd een betrouwbare bron Peter Buyck.
 1. MEDIAWATCHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”
  Podcast

  MEDIAWAT­CHERS. “Hoefsmid Raphaël was drie jaar geleden zelf kandidaat in ‘Boer zkt vrouw’”

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. Na een uit de hand gelopen ruzie beslissen kandidaten Jolyn en Katrijn het erf van hoefsmid Raphaël te verlaten. Een nooit eerder gezien tafereel in de geschiedenis van het VTM-programma. Nochtans zou boer Raphaël het klappen van de zweep van het programma wel moeten kennen. “Hij deed drie jaar geleden zélf mee om het hart van een boerin te veroveren”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.