YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Deze 'geheime codes' geven je toegang tot alle Netflix-content

Heb jij soms ook het gevoel dat het Netflix-menu wat beperkt lijkt? Dat komt omdat de streamingsdienst films en series selecteert die aansluiten bij jouw kijkgedrag. En dat betekent dat tienduizenden interessante films, series en documentaires verborgen blijven, tenzij je uiteraard exact op titels gaat zoeken. Dankzij deze codes heb jij vanaf nu toegang tot de gigantische Netflix-bibliotheek.

 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Waarom de halve wereld kijkt naar 'Making a Murderer'

  Waarom de halve wereld kijkt naar 'Making a Murderer'

  Wereldwijd zijn Netflix-kijkers in de ban van Making a Murderer, een tiendelige serie met zulke bizarre plotwendingen, dat je haast vergeet dat alles hartstikke echt is. De documentaire vertelt het leven van moordverdachte Steven Avery. De Amerikaan zat 18 jaar onterecht vast voor verkrachting, maar werd 2 jaar na zijn vrijlating weer opgepakt. Deze keer voor moord. Nog niet aan boord? Negen redenen waarom Making a Murderer een absolute must is.