Sven, Annelotte en Lennart, de finalisten van ‘De Mol’.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven, Annelotte en Lennart, de finalisten van ‘De Mol’. © Play4

Deze drie fervente mollenjagers weten al wie de Mol is: “Elke aflevering vier keer bekeken”

TVZe bekijken iedere aflevering vier keer, spoelen voortdurend terug, schrijven schriftjes vol aanwijzingen, delen hun analyses op YouTube en ontcijferen geheime hints samen met andere kijkers. Voor sommige kijkers is geen moeite te groot om te achterhalen wie de Mol is. Drie doorgewinterde mollenjagers zijn het er unaniem over eens welke saboteur zondagavond bovengronds zal komen gekropen, en ze leggen u haarfijn uit waarom.

7 reacties

 • Jos Meijers

  1 maand geleden
  Maar er is niet EN 10.000 euro, EN 7600 euro eruit gespeeld. Het bod van Lennart was het hoogste. En dat ging eraf. Overigens, degenen die serieus nog denken dat Philip de mol kan zijn, kennen de basisregels van het spel niet. De mol gáát niet voortijdig naar huis, tenzij door onvoorziene omstandigheden buiten het spel.
 • nick verheyen

  1 maand geleden
  Die hebben dus echt wel tijd te veel
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Sven is de mol, en Annelotte wint het spel.
 • Bert Hoover

  1 maand geleden
  En de speurder in mij zegt dat Joke enkel de veel te veel aangehaalde ‘tips’ nakauwt. Fervent forum lezeres ipv een speurster.
 • Bjorn Decoene Annelies Baelen

  1 maand geleden
  Het is sven
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. De sekstape, scheidingen en een verborgen zwangerschap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reünie
  Celebrities
  1

  De sekstape, scheidin­gen en een verborgen zwanger­schap: alles wat je moet weten over de Kardashian-reü­nie

  Na twintig seizoenen komt ‘Keeping Up With The Kardashians’ tot een einde. Kim en co zaten nog één keer samen met talkshowpresentator Andy Cohen om hun opmerkelijke traject vol liefde, relatiebreuken, geld en onderlinge strubbelingen te bespreken in ‘Katch Up’. Daar deden ze heel wat verrassende onthullingen. Dit zijn de strafste dingen die elke Kardashian gezegd heeft op een rijtje.