De meest teleurstellende eindes in de tv-geschiedenis.
Volledig scherm
De meest teleurstellende eindes in de tv-geschiedenis. © HLN

‘Dexter’ is terug om ‘barslecht einde’ ongedaan te maken: ook deze serie-finales werden de grond in geboord

TV‘Dexter’ is terug van weggeweest. De Amerikaanse zender Showtime gaat een miniserie maken van 10 afleveringen, waarin het verhaal uit de populaire show verdergaat. Geen wonder, wat het einde van de reeks werd destijds bijzonder slecht ontvangen. Daarin is ‘Dexter’ echter niet alleen. Het is eerder de regel dan de uitzondering dat het slot van geliefde shows in het water valt. Ook deze serie-finales werden niet gesmaakt door kijkers.

14 reacties

 • HENDRIK WECKSELER

  7 maanden geleden
  Buffy is echt jeugd sentiment voor mij zalige serie en in tegenstelling tot wat hier geschreven staat wel een deftig einde hoe anders dan de hel mouth vernietigen om het te stoppen. Game of thrones was een ramp karikaturen die baas worden op het laatste zonder enige deftige betekenis door de jaren te hebben gehad. En lost dat was snel snel een einde maken een topserie die als flop serie eindigde de acteurs en kijkers hadden beter verdiend
 • iryska kosynsky

  7 maanden geleden
  Dexter, wat een topserie was dat zeg, gekluisterd aan het scherm van begin tot eind.
 • Steve Van Nieuwenhoven

  2 jaar geleden
  Excuseer, maar van Alf is nog wel een film gemaakt op het verhaal toch nog een happy end te geven. Dit was een Duitse co-productie als ik me goed herinner. Maar zover ik weet is deze nooit op TV vertoond, en is de enigste reden dat ik het weet van een clip op youtube, waarna ik ben gaan zoeken naar deze film en uiteindelijk ook gevonden heb.
 • Daniel Corstjens

  2 jaar geleden
  Impulse dat op youtube kan bekeken worden is ook zo iets,1° aflevering begint spannend en dan 9 afleveringen saaie boel!
 • Ilse Verlinden

  2 jaar geleden
  Idd, Joeri. Ze blijven er maar over zagen. Omdat het niet afgelopen is zoals sommigen wilden, is het ineens rotslecht. Ik vond het een geweldige serie met een iets minder goed einde. Dat is iets heel anders dan bv Lost, waar ik al lang voor het einde had afgehaakt omdat het zo ingewikkeld werd dat zelfs de makers niet het niet meer wisten.
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge