'Melrose Place' met Lisa Rinna, Heather Locklear en Rob. 

Credit: Everett
Volledig scherm
PREMIUM
'Melrose Place' met Lisa Rinna, Heather Locklear en Rob. Credit: Everett © Internet

Dertig jaar na ‘Melrose Place’: “Eens de glans verdween, bleef enkel de stank over”

TVNa een gesmaakte passage van Jake Hanson (Grant Show) in ‘Beverly Hills 90210’ besliste producent Aaron Spelling om een spin-off te maken met Grant erin. ‘Melrose Place’was geboren en speelde zich af in een appartementencomplex met het alombekende zwembad. Het succes van ‘Melrose Place’ had niet alleen te maken met de appetijtelijke looks van de cast, maar ook met de vaak eigenaardige en zelfs ongeloofwaardige verhaallijnen.

6 reacties

 • Lisette Willems

  12 maanden geleden
  @Marie Stas, er zijn vele rijken die er wel goed mee om gaan, van de drugs en drank afblijven en niet meer mannen verslijten dan dat ze propere lakens in de kast hebben liggen.
 • willem merken

  12 maanden geleden
  Pulp van suikerbieten stinkt ook.
 • katja goethals

  12 maanden geleden
  @eli Niet zo snel oordelen. Morgen miljoenen fans, veel geld, aandacht en iedereen die je aanbid! Wat doet dat met een mens denk je?
 • Saelens Nico

  12 maanden geleden
  één van de allerbeste series ooit ! (in dit genre !)
 • elke de vos

  12 maanden geleden
  Topserie, ik was vooral fan van chirurg Michael en zijn escapades. Er zijn serieus wat vrouwen gepasseerd, me bijgebleven zijn Jane, Sydney en Kimberly. Top geacteerd ook!
 1. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendarische snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon
  TV

  Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendari­sche snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon

  Weerman Bram Verbruggen brengt een origineel eerbetoon aan collega Frank Deboosere, die vandaag na 36 jaar met pensioen gaat. Een maand lang laat hij z’n snor staan om zo het weerbericht te presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelt Bram in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank.”
 1. RECENSIE. ‘Swarm’: “Door Billie Eilish als creepy cultleidster zouden we bijna de passage van Paris Jackson als praatzieke stripper vergeten”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Swarm’: “Door Billie Eilish als creepy cultleid­ster zouden we bijna de passage van Paris Jackson als praatzieke stripper vergeten”

  Na de Emmy-winnende reeks ‘Atlanta’ wilde bedenker en hoofdrolspeler Donald Glover koste wat het kost een show maken over een vrouwelijke superfan die geobsedeerd is door een popster. En guess what? Zijn reeks over de obsessieve aard van superfans (beter bekend als ‘stans’) online, heeft nu zelf het internet in z’n greep. Geen verrassing aangezien de reeks onder meer Billie Eilish in z’n cast heeft, die ook het één en ander afweet van opdringerige fans, en het grote verhaal heel wat echo’s deelt met popster Beyoncé en haar zwerm aan toegewijden. Of ‘Swarm’ op Prime Video echter meer in z’n mars heeft dan stuntcasting en het bijtincident van Beyoncé terug onder de aandacht brengen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.