BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

Depressief, gearresteerd of drugsverslaafd: zo gaat het 30 jaar later met de cast van ‘Melrose Place’

TVNadat Grant Show een succesvolle rol speelde in ‘Beverly Hills, 90210’ vond producent Aaron Spelling de tijd rijp voor een spin-off, met Grant als één van de hoofdrolspelers, en bedacht hij ‘Melrose Place’. De reeks speelde in een ondertussen wereldberoemd geworden appartementencomplex met zwembad. De knappe looks van de cast droegen bij aan het succes, maar ook de eigenaardige en soms compleet ongeloofwaardige verhaallijnen.

  1. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren”
    PREMIUM
    TV

    RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassie­ke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Liz­zo-hy­pe zal bekeren”

    Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.