Dennis Volkaerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Volkaerts. © VTM

Dennis stelt zich na heftige relatiebreuk opnieuw open voor de liefde in ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb een periode diep gezeten”

TVDat Dennis Volkaerts de liefde op tv zou zoeken, had hij nooit voor mogelijk gehouden. Z’n vrienden schreven hem namelijk voor de grap in voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De 34-jarige commercieel manager leert zich tijdens het programma opnieuw openstellen voor de liefde, na een pittige relatiebreuk enkele jaren geleden. “Mijn ego heeft toen een fikse deuk gekregen. Ik werd geslotener en dat begon een struikelblok te worden.”

2 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  1 week geleden
  Inderdaad , alleen op één en canvas zijn nog degelijke programma’s , en vooral zonder publiciteit !
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 weken geleden
  Degelijke programma's zijn op TV niet meer te vinden. Blind Getrouwd, Big brother, de eerste date en direct het bed in, er zijn er nog meer. Waarde 0,0. Ik kijk nog naar het nieuws op EEN, een klein beetje sport, en voor de rest gaat het kastje toe. Moest ik alleen weten, ik smeet mijn TV buiten.
 1. Candice Martens is vanaf zondag te zien in ‘Blind Getrouwd’: “Pas toen de makers me een tweede keer belden, ben ik ervoor gegaan”
  PREMIUM
  Showbizz

  Candice Martens is vanaf zondag te zien in ‘Blind Getrouwd’: “Pas toen de makers me een tweede keer belden, ben ik ervoor gegaan”

  In het zesde seizoen van Blind Getrouwd huwt voor het eerst een vijftigplus-koppel, de andere duo’s bestaan louter uit dertigers. Opvallend genoeg werden heel wat onder hen ingeschreven door vriend(inn)en. Zo ook Candice Martens (31) uit Beveren-Waas, die trouwens niet aan haar proefstuk toe is wat betreft VTM-datingprogramma’s. Ze nam ooit deel aan ‘The Bachelor’.
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren