Erik Van Looy heeft veel weg van acteur Gabriel Byrne
Volledig scherm
Erik Van Looy heeft veel weg van acteur Gabriel Byrne © VIER/Wikimedia Commons

Delphine Lecompte barst in lachen uit wanneer Erik Van Looy over z'n beroemde lookalike praat

TV‘Slimste Mens’-nieuwkomer Gene Thomas (48) heeft volgens Erik Van Looy (58) een bekende dubbelganger: zanger Jon Bon Jovi (58). “Heb jij ook een lookalike?”, vraagt jurylid Kamal Kharmach (29) zich daarop af. Het antwoord van Erik op die vraag zorgt alvast voor een lachbui bij dichteres Delphine Lecompte (42). 

8 reacties

 • Annie Lauwers

  4 maanden geleden
  Ik vind toch wel beetje dat Eric erop trekt, niet Delphine, niet stout zijn ant ik heb je graag
 • Bernd Uyttebrouk

  4 maanden geleden
  Ik dacht dat ik de enigste was die het opviel,  de antwoord en worden gewoon gegeven of wat er op lijkt is goed 
 • Inge Vingerhoets

  4 maanden geleden
  Hopelijk wordt het eindelijk eens iemand anders rechtstreeks geplaatst tijdens de laatste ronde. Erik van looy speelt de antwoor den altijd door aan Ella. Waarom blijft zij hem zo aankijken, nog niemand niet opgevallen.
 • Ann Verschueren

  4 maanden geleden
  Delphine scoort in intelligentie en sympathie gewoon door haar pure persoonlijkheid. Heeft geen opzichtige outfits nodig en met de billen bloot tte zitten en te kirren .
 • Marc Faes

  4 maanden geleden
  Marc Faes. De lookalike van Ella Leyers!... Sharon Stone, van de film "Basic Instinct" maar Ella toch nog net iets deftiger, dat is toch een streling voor het oog, van juryleden, presentator, publiek en thuis voor de buis !!!.
 1. Delphine Lecompte, de dichteres die iedereen doet lachen in 'De Slimste Mens': “Al vier maanden van de drankduivel verlost”
  PREMIUM
  Showbizz

  Delphine Lecompte, de dichteres die iedereen doet lachen in 'De Slimste Mens': “Al vier maanden van de drankdui­vel verlost”

  Delphine Lecompte (42) zit nog altijd in 'De slimste mens'. Als dichteres is ze al tien jaar bekend, in 'Humo' heeft ze sinds juni een column waarin ze zonder schaamte of zelfbeklag maar met veel humor en fantasie schrijft over seks met haar voormalige vrachtwagenchauffeur, over drank, drugs, geestesziekten en andere rock-'n-roll, en nu leert half Vlaanderen haar kennen. "Ik heb mezelf nooit vreemd gevonden", zegt ze. "Dat ik plots die stempel krijg, is wel confronterend."
 1. Kussen op een eerste date: done or not done?
  Play

  Kussen op een eerste date: done or not done?

 2. Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”
  Play

  Eva Daeleman in HLN TALKS: “Dit is niet de wereld waarin ik mijn kind wil laten opgroeien”