VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Deelnemers ‘Het Hoge Noorden’ krijgen er online stevig van langs: “Marijke en Kris willen hun verhaal niet verder delen”

TV“Felle reacties zijn eigen aan zo’n programma, maar dit stelt me toch teleur.” Het zit Annemie Struyf (60) dwars dat sommige van haar getuigen uit ‘Het Hoge Noorden’ worden bestookt met kwetsende commentaren. Marijke en Kris willen hun verhaal bijvoorbeeld niet verder delen, en ook Kim & Jochem kregen het zwaar te verduren. Nu het programma afgelopen is, plozen wij voor u uit hoe het nu met alle deelnemers gaat. Hoe blikken zij terug op het avontuur? En hoe gaan ze om met de felle reacties? “Wij nemen écht geen gekke risico’s.”

85 reacties

 • Michel Vandewiele

  2 maanden geleden
  Sorry Annemie maar hier heb je het uit handen gegeven, het begon heel mooi maar gleed af tot een regelrechte soap, en dat was nochtans niet de bedoeling dacht ik. Zo zit je niet in mekaar. Volgende keer beter zelf de touwtjes in handen houden, niet de regie en producers, als je begrijpt wat ik bedoel.
 • PIET GOETHALS

  2 maanden geleden
  Al die negatieve reacties: dat is toch normaal als je zelf de mooiste, de beste en de slimste bent. Ik heb respect voor ieder zijn manier van leven, zijn opvattingen, en per slot van rekening hebben we onszelf niet gemaakt, dus. En Annemie maakt nog echte,eerlijke TV, en degene die dat niet kan smaken moet maar naar big brother kijken. Ik kan daar ook commentaar op geven, maar het is me niet de moeite waard.
 • Sabine Van Hecke

  2 maanden geleden
  Super programma, altijd van Annemie. Graag meer van dat😊
 • Carlo Verstappen

  2 maanden geleden
  Het was een prachtig programma. Noorwegen is prachtig maar om er te wonen als je er niet geboren bent is niet gemakkelijk denk ik.
 • jef Brosens

  2 maanden geleden
  ik ben er dikwijls genoeg geweest , en aan allen die denken een droom te moeten najagen , zou ik zeggen . ga er eerst een jaar wonen , maar hou je eigen huis hier in ere , zodat je altijd terug kan . het zijn mooie landen , maar met al wat ik gezien heb , daar mij settelen ? ik denk er niet aan .
 1. Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen
  2

  Netflix lijdt onder strijd met Disney en Apple: aantal nieuwe abonnees valt zwaar tegen

  De groei van het aantal abonnees bij Netflix is flink teruggevallen. Ook is de prognose voor de komende maanden erg somber. Daarmee merkt het Amerikaanse entertainmentbedrijf het versoepelen van de lockdownmaatregelen in diverse landen veel sterker dan kenners in doorsnee hadden voorzien. Ook lijkt Netflix de opmars van concurrerende streamingdiensten als Disney+, Amazon Prime Video en AppleTV+ flink te voelen.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je