VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© VRT

Deelnemers ‘Het Hoge Noorden’ krijgen er online stevig van langs: “Marijke en Kris willen hun verhaal niet verder delen”

TV“Felle reacties zijn eigen aan zo’n programma, maar dit stelt me toch teleur.” Het zit Annemie Struyf (60) dwars dat sommige van haar getuigen uit ‘Het Hoge Noorden’ worden bestookt met kwetsende commentaren. Marijke en Kris willen hun verhaal bijvoorbeeld niet verder delen, en ook Kim & Jochem kregen het zwaar te verduren. Nu het programma afgelopen is, plozen wij voor u uit hoe het nu met alle deelnemers gaat. Hoe blikken zij terug op het avontuur? En hoe gaan ze om met de felle reacties? “Wij nemen écht geen gekke risico’s.”

85 reacties

 • Michel Vandewiele

  2 maanden geleden
  Sorry Annemie maar hier heb je het uit handen gegeven, het begon heel mooi maar gleed af tot een regelrechte soap, en dat was nochtans niet de bedoeling dacht ik. Zo zit je niet in mekaar. Volgende keer beter zelf de touwtjes in handen houden, niet de regie en producers, als je begrijpt wat ik bedoel.
 • PIET GOETHALS

  2 maanden geleden
  Al die negatieve reacties: dat is toch normaal als je zelf de mooiste, de beste en de slimste bent. Ik heb respect voor ieder zijn manier van leven, zijn opvattingen, en per slot van rekening hebben we onszelf niet gemaakt, dus. En Annemie maakt nog echte,eerlijke TV, en degene die dat niet kan smaken moet maar naar big brother kijken. Ik kan daar ook commentaar op geven, maar het is me niet de moeite waard.
 • Sabine Van Hecke

  2 maanden geleden
  Super programma, altijd van Annemie. Graag meer van dat😊
 • Carlo Verstappen

  2 maanden geleden
  Het was een prachtig programma. Noorwegen is prachtig maar om er te wonen als je er niet geboren bent is niet gemakkelijk denk ik.
 • jef Brosens

  2 maanden geleden
  ik ben er dikwijls genoeg geweest , en aan allen die denken een droom te moeten najagen , zou ik zeggen . ga er eerst een jaar wonen , maar hou je eigen huis hier in ere , zodat je altijd terug kan . het zijn mooie landen , maar met al wat ik gezien heb , daar mij settelen ? ik denk er niet aan .
 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Eten op het toilet of winderigheid: nieuwe versie van ‘Blind Getrouwd’ koppelt ‘ongeschikte’ kandidaten aan elkaar
  TV

  Eten op het toilet of winderig­heid: nieuwe versie van ‘Blind Getrouwd’ koppelt ‘ongeschik­te’ kandidaten aan elkaar

  Bijzondere singles krijgen de kans om hun ware liefde te vinden in ‘Married at First Sight: Unmatchables’. In deze versie van ‘Blind Getrouwd’ worden 16 voormalige kandidaten van het programma gematcht. En het zijn niet zomaar singles, bij elk van hen is er een serieuze hoek af. Zo doet er vrouw mee die al elf jaar niemand meer gekust heeft, een man die al vier keer verloofd was en een vrouw wiens voorliefde eten op het toilet is.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je