Deelnemer moet 'Blind Getrouwd Australië' onmiddellijk verlaten na “schokkende en onacceptabele” uitspraken op sociale media

TVAustraliër Simon Blackburn gaat dan toch niet trouwen. De man moet het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’ onmiddellijk verlaten, nog voor zijn grote dag is aangebroken. De makers van ‘Married at First Sight’ - zoals het programma daar heet - zagen zich genoodzaakt hem naar huis te sturen, nadat kijkers een reeks verontrustende berichten en filmpjes vonden van de man op sociale media.

6 reacties

 • André Gijbels

  1 jaar geleden
  in zulke programma's zijn er alleen maar verliezer, alleen de programma makers worden er rijk van. De deelnemers worden in de kijker gezet ,beschimpt, beoordeeld,na getrap ,noem maar op.
 • Johan Van loocke

  1 jaar geleden
  Programma's zoals dit en de vele/langdurige reclameblokken zijn de reden dat ik nog amper tv kijk, leve netflix ...
 • MYRTHE PASS

  1 jaar geleden
  Ik vat hier samen dat hij gewoon angst heeft dat homo's aids krijgen en dat hij destijds gefrustreerd was op zijn ex-vriendin, omdat ze niet werkt. Mensen kunnen wanneer ze zich minder in hun vel voelen persoonlijke dingen posten in sociale media, maar ik zou ze hierop niet pakken. Het is een vorm van vrjje meningsuiting.en een gegeven hoe iemand zich voelt op dat moment. Dat kan nu helemaal anders zijn. Als zijn uitspattingen er over waren, had die site dit al moeten censureren.
 • Andelko Bujanic

  1 jaar geleden
  Het enigste wat moet stoppen is die woke waanzin. Iedereen moet opletten wat hij/zij/het zegt. Als dat die gast zijn mening is, is dat zijn mening. Je moet er niet mee akkoord zijn of respecteren maar hij mag toch zijn gedacht zeggen of niet?
 • Anne Neckebroeck

  1 jaar geleden
  Veel show, maar keigoed programma!!
 1. Fel bekritiseerde ‘Married At First Sight’-ster verdedigt zichzelf: “Ik probeerde tijdens de opnames zelfmoord te plegen”
  TV

  Fel bekriti­seer­de ‘Married At First Sight’-ster verdedigt zichzelf: “Ik probeerde tijdens de opnames zelfmoord te plegen”

  In het Verenigd Koninkrijk wordt momenteel een oud seizoen van ‘Married at First Sight Australia' uitgezonden, de Australische - en sensationelere - versie van ‘Blind Getrouwd' die ook bij ons al te zien was. Dat zorgt voor een hernieuwde interesse in de kandidaten. Vooral Ines Basic (30) valt daarbij op, voor haar weinig liefdevolle gedrag tegenover echtgenoot Bronson (36). Maar daar heeft ze goede redenen voor, legt ze nu uit in The Daily Mail.
 2. Spektakel, drama en véél conflict: waarom de hele wereld zo verzot is op Australische reality-tv
  PREMIUM
  TV

  Spektakel, drama en véél conflict: waarom de hele wereld zo verzot is op Australi­sche reality-tv

  Bij ons zijn programma’s als ‘Blind Getrouwd’, ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ populair, net zoals in veel andere landen. Maar geen van die programma’s kent zoveel internationaal succes als de Australische versies. Ga het maar na: net als in de rest van Europa wordt bij ons gesmuld van ‘Blind Getrouwd Australië’. En ook de down-underversie van programma’s als ‘I’m a Celebrity...’ en ‘Love Island’ lokken in de rest van de wereld veel kijkers. Maar hoe komt dat toch? Wat is dan het grote verschil?