Een gratis huis, dat stond er voor Antje en Ruben, Amber en Kenny en Jerina en Harry op het spel in de finale van ‘Huis gemaakt’.
Volledig scherm
Een gratis huis, dat stond er voor Antje en Ruben, Amber en Kenny en Jerina en Harry op het spel in de finale van ‘Huis gemaakt’. © VTM

De winnaars van ‘Huis Gemaakt’ zijn bekend: “Dit geeft ons zó’n voorsprong in het leven”

tvAntje (25) en Ruben (25) hebben ‘Huis Gemaakt’ gewonnen. De twintigers uit Destelbergen konden met hun verbouwde pand in Lokeren juryleden, makelaars en kijkers het meest overtuigen en krijgen dus hun zelf verbouwde huis cadeau. Ze wonnen daarmee van de twee andere overblijvende koppels in de finale: Harry & Jerina en Amber & Kenny. Een vliegende start in het het leven, beseffen ze. Al zouden ze geen tweede keer deelnemen. “De druk van het programma weegt enorm.”

13 reacties

 • Ona Vandewiele

  2 jaar geleden
  Ze verdienen het
 • kris wilson

  2 jaar geleden
  Niet te begrijpen , ik stem voor de perfectie en dat is Laakdal.
 • Jurgen Devries

  2 jaar geleden
  De enige reden dat Antje en Ruben gewonnen hebben is omdat de kijkers sentimenteel gestemd hebben en het slechts afgewerkte huis de meeste punten hebben gegeven. Ook jammer dat cerina van begin heeft gezegd ik kijk vooral naar planning en afwerking maar dan het koppel met de beste afwerking en planning niet de meeste punten geeft.
 • Sabine Verstappen

  2 jaar geleden
  Ik wil ook voor Amber en Kenny geld inzamelen gelijk Harie en jarina
 • Carine Vercauteren

  2 jaar geleden
  Valt wel op dat het goedkoopste huis gewonnen word, Laakdal en Kortrijk zullen zeker een grotere meerwaarde hebben dit is winst voor VTM en is de kostprijs van Lokeren snel terugverdiend.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. BINNENKIJKEN. Renovaties in ‘Huis Gemaakt’ tot 450.000 euro waard: “Zelf kunnen we het ons niet permitteren”
  PREMIUM
  TV

  BINNENKIJ­KEN. Renovaties in ‘Huis Gemaakt’ tot 450.000 euro waard: “Zelf kunnen we het ons niet permitte­ren”

  De laatste lamp is aangedraaid, de laatste plint geschilderd en de stoep is netjes geveegd. De drie overgebleven koppels uit ‘Huis Gemaakt’ hebben zich de voorbije maanden uit de naad gewerkt om een vervallen krot om te bouwen tot een moderne gezinswoning en vanavond volgt ultieme bekroning: een gratis huis. Maar voor wie? Samen met de koppels bekijken we hun financiën, de voor- en na-foto’s en schatten we hun kansen in.
 3. Wim Lybaert: “Ik lig letterlijk wakker van kijkcijfers. Ze zijn voor mij een teken van waardering”
  Mediawatchers

  Wim Lybaert: “Ik lig letterlijk wakker van kijkcij­fers. Ze zijn voor mij een teken van waardering”

  Deze week kon je kijken naar de eerste aflevering van ‘Een jaar op zee’, waarin Wim Lybaert (54) een jaar lang op zee vertoeft en op zoek gaat naar de ziel van onze vissers. Live haalde het programma zo’n 800.000 kijkers. Een mooi cijfer waar de presentator zelf veel waarde aan hecht. “Ik lig letterlijk wakker van kijkcijfers”, vertelt hij in de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.