VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

'De verraders' laat wrange nasmaak achter bij BV’s: “Jammer dat sommigen het nodig vinden om mensen te kwetsen”

TVBij sommige kandidaten heeft de deelname een wrange smaak nagelaten, en anderen zijn niet te spreken over de manier waarop ze in beeld zijn gebracht - in positieve én in negatieve zin. “Astrid werd als een soort heldin geportretteerd, maar daar hebben wij tijdens de opnamen niets van gemerkt.”

18 reacties

 • Filip De Backer

  4 maanden geleden
  Top voor de kijkcijfers! Tweede editie gegarandeerd😀
 • jos verscheuren

  4 maanden geleden
  Veeeeel te veel programma's waarin BV's de hoofdrol spelen. Het lijkt er meer en meer op dat deze de reclameinkomsten verbrassen aan flutprogrammma's. Alst' maar op de rekening st. De mol, één jaar gratis e.a. zijn topprogramma's met mensen zoals gij en ik = mooie tv. Teveel voorgekauwde teksten en dan kennen ze die nog niet eens. Ze zijn nog niet eens beschaamd om die zo af te lezen.
 • Katty Mommaerts

  4 maanden geleden
  Dit spel is gewoon een afspiegeling van de echte wereld. Leer er mee omgaan.
 • Ronny Seykens

  4 maanden geleden
  Moest er nog een tweede,seizoen komen ,verbieden van pact te sluiten of verraders elkaar verraden . Indien regels worden overtreden buiten ! Zo heeft iedereen evenveel kans . Het pact met zes en het verraad van Jamie heeft het spel verpest .
 • René Van Havere

  4 maanden geleden
  Ook tijdens de reünie was er slechts 1 die gelijk had; Astrid, door te stellen, er waren 6 verraders. Verder hebben al deze BVs met hun tv ervaring dat er aanbelk programma een regisseur aan te pas komt, montage,vplak- en knipwerk...Dus achteraf op elkaar zitten vitten, vind ik vrij zielig en kinderachtig. Misschien volgende aflevering met onbekende personages werken net als oa. 1 jaar gratis, De Mol...enz...Een overdosis BV's is nooit goed...