VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

'De verraders' laat wrange nasmaak achter bij BV’s: “Jammer dat sommigen het nodig vinden om mensen te kwetsen”

TVBij sommige kandidaten heeft de deelname een wrange smaak nagelaten, en anderen zijn niet te spreken over de manier waarop ze in beeld zijn gebracht - in positieve én in negatieve zin. “Astrid werd als een soort heldin geportretteerd, maar daar hebben wij tijdens de opnamen niets van gemerkt.”

18 reacties

 • Filip De Backer

  4 maanden geleden
  Top voor de kijkcijfers! Tweede editie gegarandeerd😀
 • jos verscheuren

  4 maanden geleden
  Veeeeel te veel programma's waarin BV's de hoofdrol spelen. Het lijkt er meer en meer op dat deze de reclameinkomsten verbrassen aan flutprogrammma's. Alst' maar op de rekening st. De mol, één jaar gratis e.a. zijn topprogramma's met mensen zoals gij en ik = mooie tv. Teveel voorgekauwde teksten en dan kennen ze die nog niet eens. Ze zijn nog niet eens beschaamd om die zo af te lezen.
 • Katty Mommaerts

  4 maanden geleden
  Dit spel is gewoon een afspiegeling van de echte wereld. Leer er mee omgaan.
 • Ronny Seykens

  4 maanden geleden
  Moest er nog een tweede,seizoen komen ,verbieden van pact te sluiten of verraders elkaar verraden . Indien regels worden overtreden buiten ! Zo heeft iedereen evenveel kans . Het pact met zes en het verraad van Jamie heeft het spel verpest .
 • René Van Havere

  4 maanden geleden
  Ook tijdens de reünie was er slechts 1 die gelijk had; Astrid, door te stellen, er waren 6 verraders. Verder hebben al deze BVs met hun tv ervaring dat er aanbelk programma een regisseur aan te pas komt, montage,vplak- en knipwerk...Dus achteraf op elkaar zitten vitten, vind ik vrij zielig en kinderachtig. Misschien volgende aflevering met onbekende personages werken net als oa. 1 jaar gratis, De Mol...enz...Een overdosis BV's is nooit goed...
 1. Na de Hulk, die groene driftkikker uit 1962, is er nu ook de vrouwelijke variant: “She-Hulk worstelt duidelijk met haar identiteit”
  PREMIUM
  TV

  Na de Hulk, die groene driftkik­ker uit 1962, is er nu ook de vrouwelij­ke variant: “She-Hulk worstelt duidelijk met haar identiteit”

  Hij is groot, groen en gewelddadig. De Marvel-stripfiguur De Hulk maakt al decennialang een verpletterende indruk in de bioscoop en op het televisiescherm. Kan de vrouwelijke versie, die vanaf donderdag te zien is op Disney+ in de serie ‘She-Hulk: Attorney at Law’, zich meten met haar mannelijke voorgangers? Een blik op hoe De Hulk is ontstaan en wat we kunnen verwachten van zijn even groene nichtje. “Ik had totaal geen besef dat ik een superheldin aan het spelen was.”
 1. Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”
  Play

  Willy Naessens bouwt eigen kerkje in Frankrijk: “Als je kanker hebt gehad, zou je alles doen”

  In de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar het 19e eeuwse kasteel van bouwmagnaat Willy Naessens in Normandië. Op zijn vakantiedomein liet Willy ook een kerkje bouwen uit dankbaarheid omdat hij genas van kanker. “Er stond eerst een oude kerk, maar die is ingestort tijdens de renovatie. Ik heb dan maar een nieuwe gebouwd”, klinkt het. Bekijk hieronder de volledige aflevering.
 2. RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”

  Dat de sportzomer dit jaar aan de vrouwen is, is ook Prime Video opgevallen. Dertig jaar na het origineel brengt het platform nu een update van de filmklassieker ‘A League of Their Own’ naar het kleine scherm en maken we kennis met een groep nieuwe (huis)vrouwen die tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog -en dus bij gebrek aan vacante mannen- de honkbalsport in leven moeten houden. Of deze achtdelige reeks ook honkvast blijft aan het origineel of buiten de gekende arena durft te pleuren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.