De Verraders
Volledig scherm
De Verraders © VTM

‘De Verraders’ eindigt met onverwachte verbanning en veel frustratie: “Is dat hier nu één grote kudde kalveren?”

TVHet ging er heftig aan toe aan de ronde tafel in ‘De Verraders’. Dirk Draulans deed vanavond een onverwachte zet en richtte zijn pijlen op ex-basketbalspeelster Ann Wauters als potentiële verrader. 95% zeker was hij van zijn theorie. Intussen probeerde Astrid Coppens iedereen er tevergeefs van te overtuigen wie de echte verrader was. 

13 reacties

 • Eddy De Bever

  1 jaar geleden
  De echte verraders zijn volgens mij de mensen achter de schermen. Ze hebben duidelijk zelf te weinig 'weerwolven' gespeeld. Ze waren zo bang dat wolven er rap zouden uit liggen, dat ze net het omgekeerde bereiken. Wie kiest nu 3 wolven uit een groep van 6 die op voorhand al samenspannen. 1/3 van de stemmen gaat niet naar wolven... probeer dan maar eens aan een meerderheid te geraken. En het overleg moet zo lang duren als de groep nodig heeft. Niet na enkele al minuten stemmen. Teleurgesteld!
 • Toran Korshnah

  1 jaar geleden
  Ik had van een academicus als Dirk wat meer inzicht verwacht. Zijn theorie was puur giswerk. En Astrid is een topper in deze aflevering.
 • Geert Raymaekers

  1 jaar geleden
  Iedereen heeft commentaar, maar moesten ze niet laten zien hebben wie de verraders zijn, dan zou iedereen wel een toontje lager zingen. Nu is het makkelijk om commentaar te geven als je weet wie het is. En mensen, het is maar een spel hé.
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Ik ken het niet en ben ook niet van plan om te kijken. Als het van vtm is weet ik dat het niveau bedroevend is…..zoals altijd op die reclamezender
 • sonia lauwers

  1 jaar geleden
  Spannend programma. Ik ben er zeker van dat er nog mensen zijn die Walter verdenken, maar dit niet uitsmeren zoals Astrid. En men had WEL door dat Walter zich versprak. En denkt ge nu echt dat "gewone" mensen slimmer zouden zijn? De beste stuurlui staan aan wal!