Wanneer de fotograaf haar vraagt om nog wat verder richting zee te stappen, zegt de actrice ineens: "Je hebt genoeg zee nu, gedaan." Een beetje diva, dan toch? "In de positieve zin van je grenzen stellen? Absoluut."
Volledig scherm
PREMIUM
Wanneer de fotograaf haar vraagt om nog wat verder richting zee te stappen, zegt de actrice ineens: "Je hebt genoeg zee nu, gedaan." Een beetje diva, dan toch? "In de positieve zin van je grenzen stellen? Absoluut." © Jan De Meuleneir/Photo News

DE VAKANTIE VAN Leah Thys (75): “Ik zal altijd het gevoel hebben dat mijn leven nog moet beginnen”

Een dorp aan de Opaalkust in Frankrijk, niet ver van de Belgische grens. Daar ontrollen zich de zomers van 'Thuis'-actrice Leah Thys, sinds ze er een paar jaar geleden samen met haar echtgenoot een vakantiehuisje kocht. Want daar vindt ze rust. "Aan onze Belgische kust kan ik niet buitenkomen zonder constant 'Marianne!' te moeten horen." Haar eeuwige gevoel van onbestemdheid, dat ze als kind al had, gaat gewoon mee op vakantie. "Ik heb dat aanvaard, mijn zwaarmoedigheid."

8 reacties

 • MARC POELMAN

  9 maanden geleden
  Ben geen fan van Familie, Thuis, The bold and the beautiful en ander soaps, maar Lea is alleszins een schitterende madam (en een prima actrice)!
 • Mi Janssens

  9 maanden geleden
  Respect Leah, een grote mevrouw met klasse en bakken talent.
 • werner humblé

  9 maanden geleden
  Op haar leeftijd zou ze beter in haar kot blijven mijn ouders doen dat ook , ze besseft toch met die corona dat ze tot de zwakste categoriegroep hoort . Maar nee madam moet zonodig gaan paraderen met haar rozen sjaal op het strand . Als ze corona zal hebben zal ze niet het gevoel hebben dat haar leven moet beginnen maar eerder eindigen
 • Martine Verspurten

  9 maanden geleden
  Wat een prachtige vrouw is dat toch. Respect.
 • Magdalena Verschaeren

  9 maanden geleden
  Top dame!
 1. Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf
  Play
  POPQUIZ

  Wat zijn de sterktes van Siska Schoeters? Dit zegt ze zelf

 2. Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand
  Play
  Camping Coppens

  Staf en Monique gaan naar de IKEA "om te kijken naar lampen" maar dat loopt al snel uit de hand