De makers van De Mol
Volledig scherm
PREMIUM
De makers van De Mol © RV

De strafste opdrachten sinds de comeback van ‘De Mol’: “Voor ons is een proef pas geslaagd als die nipt gewonnen of nipt verloren is”

TV‘De Mol’. Dat is elk keer weer uitkijken naar welke spectaculaire proeven de kandidaten op hun bord krijgen. Geblinddoekt hangen aan een brug, levend begraven worden, raadsels oplossen in een wilde achtbaan... Wij spreken met de vijf breinen die ze allemaal bedachten. “Dat doen wij meestal aan onze laptop met een koptelefoon op. Saai, eigenlijk.”

3 reacties

 • Stefaan Hemeleers

  1 jaar geleden
  100.000 keer beter dan inhoudsloze platvloerse onzin als big brother, temptation eiland, en vul maar aan ... Aangename ontspanning (met heel wat spanning) waar heel wat voorbereidend werk aan voorafgaat. En ook voor de kandidaten een unieke belevenis.
 • Jenthe Van Buggenhout

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat het nog lang kan blijven bestaan, super programma
 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Stopt daar toch mee die rommel.
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.