Play4
Volledig scherm
© Play4

'De Slimste Mens’: Van Looy voert een gesprek met een onzichtbare duif en 50.000 euro was een te laag bod van Laura Tesoro

TVHilarische negende aflevering van ‘De Slimste Mens te Wereld’ dankzij een onzichtbare duif die in de tv-studio als een soort rode draad doorheen de aflevering meespeelde. Net voor de start van de finale tussen Laura Tesoro en Gloria Monserez voerde Van Looy zelfs een hele conversatie met die duif. Voordien had Steven Van Gucht simpel en gemakkelijk gewonnen.

9 reacties

 • yvo mast

  3 maanden geleden
  Jennifer en James zijn een meerwaarde wat er ook van gezegd wordt, punt uit. We mogen toch ook eens lachen.
 • Houzet Xavier

  3 maanden geleden
  Voor de eerste maal in het bestaan van de slimste mens gestopt met kijken na de eerste ronde. Aub hou Jennifer daar toch weg. Ik weet dat dit niet zal helpen gezien alles reed is opgenomen. Heeft Eric zoveel problemen om goede kandidaten te vinden ? Maar de jury is oprecht niet te doen. Sorry maar ik ben ontgoocheld. Het niveau keldert.
 • Raoul Rouma

  3 maanden geleden
  Wat is de meerwaarde van dit programma, toch zeker niet deze "jury" of zijn jullie vandaag ook verplicht onder het mom van gelijke kansen daar zo iemand als James in te plaatsen? Waar is de tijd dat dit programma nog een beetje niveau had.
 • Geert Vande Walle

  3 maanden geleden
  Veel liever dat dan om het even wat van om het even welke streaming en/of bingewatchen zender .
 • Joke T'Joen

  3 maanden geleden
  Het programma is slechts een afkooksel van wat het vroeger was ...
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.