Schorpioen
Volledig scherm
Schorpioen © VTM

De schrik van het tweede seizoen: Schorpioen voegt zich bij ‘The Masked Singer’

TVVorige week moesten we afscheid nemen van Radijsje, maar deze vrijdag verwelkomt ‘The Masked Singer’ op VTM alweer een nieuwe kandidaat. Een veel schrikwekkender exemplaar dan het gesneuvelde stukje groente, deze keer. Schorpioen bezorgt de speurders in de studio de schrik van hun leven. 

5 reacties

 • Cindy Breteler

  1 jaar geleden
  Astrid coppens
 • Deconinck Karin

  1 jaar geleden
  jani
 • Erwin Cauwenbergh

  1 jaar geleden
  Moet da nu? Op voorhand verklappen wat er komt. Verder maar geheimzinnig doen. Zo is t plezierver vlug af.
 • Lionel Denis

  1 jaar geleden
  Wat voor onnozelheid gaan ze nog uitvinden om de mensen voor die tv te houden ..
 • Britt Van Braeckel

  1 jaar geleden
  Echt een programma voor de kindjes ongelofelijk
 1. Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”
  TV

  Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”

  Hoe wordt er écht gereageerd op vrouwen met tattoos? Dat onderzoekt Dina Tersago (44) in het gloednieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’, aan de hand van enkele sociale experimenten. Wanneer de 26-jarige Trix - een vrouw met meerdere tattoos - op de grond gaat liggen in een winkelcentrum én duidelijk hulp nodig heeft, wordt ze volledig genegeerd door alle voorbijgangers. De beelden laat niemand onberoerd.
 2. “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”
  Mediawatchers

  “Makers ‘Boer zkt Vrouw’ hebben gezocht naar meer conflict. Goed voor televisie, slecht voor de liefde”

  Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ ging de afgelopen weken al gretig over de tongen. Onlangs verlieten nog twee dames het erf van hoefsmid Raphaël na een uit de hand gelopen ruzie en kandidate Lieze wil sinds kort niet meer bij boer Jef slapen. “De makers van het programma hebben gezocht naar meer conflict”, vertelt televisiejournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘De Mediawatchers’. “Dat is goed voor de televisie, maar slecht voor de liefde”. Luister hierboven naar de volledige aflevering van de podcast.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.