Juryleden Jan Jaap van der Wal en Ella Leyers.
Volledig scherm
Juryleden Jan Jaap van der Wal en Ella Leyers. © Play4

De ravissante kerstjurk van Ella Leyers en een zenuwslopend finalespel: dit was ‘De slimste mens’

TVTwee seconden. Dat was de tijd die Gloria Monserez te weinig had na het allerlaatste filmfragment. Zo kon ze zich net niet rechtstreeks plaatsen voor de grote finale. Tot overmaat van ramp verspeelde ze in haar finale tegen Arjen Lubach de extra kans om toch die eindstrijd te halen. Ze vergat over Serena Williams namelijk te zeggen dat ze ‘de nummer één’ was in het tennis en een zus heeft met de voornaam Venus. Brute pech heet dat. De Nederlanders Merol en Lubach gaan dus voor de eindzege. Enkel intensivist Geert Meyfroidt kan daar een stokje voor steken.

9 reacties

 • Georges Bruyninx

  1 jaar geleden
  Het enigste programma waar direct live naar te kijken is en waar we de reclame maar bijnemen. Voor de rest alleen maar ntflx.
 • Victor Ypres

  1 jaar geleden
  Jean-Pierre moet een andere quiz gekeken hebben, want het is zeker niet dat Geert Meyfroidt de gemakkelijkste vragen krijgt, integendeel zelfs. Ik was stomverbaasd dat hij van zijn filmpje überhaupt iets wist. En ook zijn foto-rondes waren behoorlijk pittig de voorbije dagen. Dus ik weet niet waar je het haalt dat hij geholpen wordt om te winnen.
 • Johanna Ruiter

  1 jaar geleden
  'een dokter zonder humor' geeft iemand hieronder als commentaar. Een schat van een mens die heel veel weet over van alles en van mij mag winnen. Dat kan je niet van degene zeggen die het commentaar geeft want die schrijft ' is' als het 'eens' moet zijn.
 • Feline Noé

  1 jaar geleden
  Dit was gewoon fenomenaal! Arjen en Gloria waren mijn 2 favorieten dit seizoen en dan nog eens tegen elkaar, dat kon niet spannender.
 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  ik heb alleszins toch een andere invulling voor het woord 'ravissant' ... NONKELJEAN