Ivor en Isabel uit 'B&B zoekt lief' zijn nog steeds samen.
Volledig scherm
Ivor en Isabel uit 'B&B zoekt lief' zijn nog steeds samen. © VTM

De oudjes vinden de liefde in ‘B&B zoekt liefde’: Ook Isabel en Ivor zijn nu nog samen

Het zijn de oudere deelnemers die scoren in ‘B&B zoekt liefde’. Na de laatste aflevering bleek dat de drie deelnemende vijftigplussers allemaal een nieuwe partner vonden, al dan niet tot op heden. De drie B&B-uitbaters onder de dertig zoeken nog verder naar de liefde.

 1. ‘Slavendrijfster’ Isabel uit ‘B&B zoekt lief’: “Een man die niet graag werkt? Daar heb ik niets aan”
  PREMIUM
  TV

  ‘Slaven­drijf­ster’ Isabel uit ‘B&B zoekt lief’: “Een man die niet graag werkt? Daar heb ik niets aan”

  Een Duracell-konijn, of in minder fraaie bewoordingen: een slavendrijfster. Het gedrag van de 58-jarige Isabel Van Ootegem in het VTM2-programma ‘B&B zoekt lief’ gaat over de tongen op sociale media. “Het is best confronterend om mezelf zo op tv te zien, maar het klopt: ik kan straf uit de hoek komen”, lacht Isabel. De Oost-Vlaamse vertelt in dit interview over haar leven op het Franse kasteeldomein, de indruk die de mannen op haar maken en haar vorige huwelijk dat op de klippen liep. “Jarenlang heb ik gewerkt om de droom van m’n ex-man waar te maken.”
 1. GEZIEN? ‘B&B zoekt lief’: “Een spelletje Rummikub, vergezeld door papalief: qua eerste date kon het niet sneuer”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘B&B zoekt lief’: “Een spelletje Rummikub, vergezeld door papalief: qua eerste date kon het niet sneuer”

  Nu zowat alle vrijgezelle boeren in Vlaanderen aan een lief werden geholpen, stort VTM zich op een andere beroepscategorie die om een of andere reden niet in staat lijkt een wederhelft te vinden: de B&B-uitbaters. Maar of de romantiek ook in het verre Frankrijk op de loer lag? “Misschien had An Lemmens gewoon goesting om op betaald verlof te gaan, wie zal het zeggen.”