Bockie de Repper in ‘De Slimste Mens’
Volledig scherm
Bockie de Repper in ‘De Slimste Mens’ © Play4

De opvallende fetisj van Bockie de Repper en de zege van de nieuwkomers: dit was ‘De Slimste Mens’

TVTweede of derde worden. Het maakt de piepjonge, sympathieke en grappige regisseur Anthony Nti geen bal uit. In de finale wint hij toch. Hij laat zich computergewijs op het juiste ogenblik zakken onder de score van de tegenstrever en speelt dan telkens netjes en feilloos uit. Anthony heeft het al drie keer op rij perfect uitgevoerd. En zo Dena Vadhani, Jeroen Perceval en Esther Nwanu naar huis gestuurd. Zelf krijgt hij, tot zijn eigen verbazing, zicht op de finaleweken. Nieuwkomer Flo Windey won. Uiteraard.

10 reacties

 • Ninneke Langa

  1 maand geleden
  De slimste mens heeft zijn beste tijd gehad en veel nieuwe jury leden zijn zeker niet grappig !
 • jean-pierre vlasschaert

  2 maanden geleden
  Ik was voorheen een die-hard-fan van het eerste uur,maar kijk nu niet meer naar een programma waar je zo doorheen ziet.Elke dag is op voorhand geweten wie er moet doorgaan en dus heeft spanning geen plaats meer voor zulke opnames.Eric en Co het gaat jullie goed maar probeer AUB nog iets van jullie ooit zo mooie programma te redden.
 • Daniel Collier

  2 maanden geleden
  Het niveau is ver zoek.
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  Geef Bockie een eigen programma, kijkcijferkanon gegarandeerd!
 • Wesley De Cock

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat het programma met bekende mensen was?
 1. RECENSIE. ‘Dracula’: “Te weinig bindmiddel om ons bloed te doen stollen”
  TV

  RECENSIE. ‘Dracula’: “Te weinig bindmiddel om ons bloed te doen stollen”

  125 jaar nadat schrijver Bram Stoker met ‘Count Dracula’ een legendarisch booswicht in het eeuwige leven blies, heeft de Transsylvanische antagonist nu ook het moderne tv-tijdperk gehaald. De makers van ‘Sherlock’, hebben namelijk een driedelige miniserie opgehangen aan de beroemdste vampier aller tijden. Of uw halsslagader er ook sneller van zal bonzen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.