Bockie de Repper in ‘De Slimste Mens’
Volledig scherm
Bockie de Repper in ‘De Slimste Mens’ © Play4

De opvallende fetisj van Bockie de Repper en de zege van de nieuwkomers: dit was ‘De Slimste Mens’

TVTweede of derde worden. Het maakt de piepjonge, sympathieke en grappige regisseur Anthony Nti geen bal uit. In de finale wint hij toch. Hij laat zich computergewijs op het juiste ogenblik zakken onder de score van de tegenstrever en speelt dan telkens netjes en feilloos uit. Anthony heeft het al drie keer op rij perfect uitgevoerd. En zo Dena Vadhani, Jeroen Perceval en Esther Nwanu naar huis gestuurd. Zelf krijgt hij, tot zijn eigen verbazing, zicht op de finaleweken. Nieuwkomer Flo Windey won. Uiteraard.

10 reacties

 • Ninneke Langa

  1 jaar geleden
  De slimste mens heeft zijn beste tijd gehad en veel nieuwe jury leden zijn zeker niet grappig !
 • jean-pierre vlasschaert

  1 jaar geleden
  Ik was voorheen een die-hard-fan van het eerste uur,maar kijk nu niet meer naar een programma waar je zo doorheen ziet.Elke dag is op voorhand geweten wie er moet doorgaan en dus heeft spanning geen plaats meer voor zulke opnames.Eric en Co het gaat jullie goed maar probeer AUB nog iets van jullie ooit zo mooie programma te redden.
 • Daniel Collier

  1 jaar geleden
  Het niveau is ver zoek.
 • mario schelfthout

  1 jaar geleden
  Geef Bockie een eigen programma, kijkcijferkanon gegarandeerd!
 • Wesley

  1 jaar geleden
  Ik dacht dat het programma met bekende mensen was?
 1. RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogsjournalistiek zijn”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘War Junkies’: “Grappa, seks en af en toe een feestje. Ook dat kan (en mag) oorlogs­jour­na­lis­tiek zijn”

  De voorbije tien jaar werden wereldwijd meer dan duizend oorlogsjournalisten vermoord. In de Streamz Original ‘War Junkies’ kunnen zeven verslaggevers van eigen bodem hun oorlogsverhalen gelukkig zelf nog navertellen. Ze praten met een lach en een krop over de opofferingen, de tragedies, de vriendschappen, maar ook over de romances die sommigen onder hen in deze uitzichtloze brandhaarden beleven. “Luide knallen, trillende ruiten, dan wil je dat er iemand naast je ligt”, klinkt het als in een stationsroman. Of u ooit nog op dezelfde manier naar een oorlogsreporter zult kunnen kijken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. VRT lost eerste beelden van ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen euro per aflevering
  TV

  VRT lost eerste beelden van ‘Arcadia’, de reeks van 1 miljoen euro per aflevering

  ‘Arcadia’ verschijnt pas vanaf 19 maart op de buis, maar enkele gelukkigen kunnen de eerste afleveringen van de reeks vanavond al in primeur bekijken op het Filmfestival Oostende. De gloednieuwe Eén-reeks is met een totaal van één miljoen euro per aflevering een van de duurste reeksen ooit gemaakt in Vlaanderen en speelt zich af in een fictieve nabije toekomst. Bekijk hierboven alvast de eerste beelden.
 3. "Die kus met mijn tv-zus Ann Ceurvels maakte nogal furore": hoe gaat het nog met deze voormalige 'Thuis'-acteurs?
  PREMIUM
  TV

  "Die kus met mijn tv-zus Ann Ceurvels maakte nogal furore": hoe gaat het nog met deze voormalige 'Thuis'-ac­teurs?

  Al 28 jaar lang kunnen we genieten van de VRT-soap ‘Thuis’. In die periode zijn er al heel wat personages bijgekomen én weer verdwenen. Een nieuw leven in het buitenland? Een verblijf in de psychiatrische afdeling van de gevangenis? Ronny Daelman (41), Pascale Bal (52), Hans De Munter (69) en Mattias Van de Vijver (37) weten allemaal hoe het voelt om de deur van de populaire soap achter zich toe te trekken. Maar hoe gaat het intussen met hen? En hoe kijken ze terug op hun periode op de set? “Als ik nieuwe mensen ontmoette, gedroegen ze zich eerst afstandelijk. ‘Maar eigenlijk ben je in het echt wel een toffe’, zeiden ze dan achteraf.”