Toon en Jens.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon en Jens. © Play4

‘De mol’-afvallers Toon en Jens over hun gezamenlijke exit: “We snappen nog altijd niet dat we eruit liggen”

TVVan tien naar acht deelnemers. Zo gaat dat bij ‘De mol’. Na ouderdomsdeken Gretel (51) was het zondag de beurt aan ‘youngster’ Toon (19) en aan ‘lucky loser’ Jens (31). Als duo moesten ze het spel verlaten. En dat kwam hard aan, zeggen ze. “We dachten dat we een sublieme eliminatie-strategie hadden”, klinkt het in koor. Hoog tijd om hen eens uitgebreid aan de tand te voelen. Waar liep het mis? En wie is volgens hen de saboteur?

0 reacties

 1. Roel Vanderstukken en Belinda Voorspoels geven ja-woord in ‘Familie’: “Maar trouwen in het echt hoeft voor mij niet”
  PREMIUM
  TV

  Roel Vanderstuk­ken en Belinda Voorspoels geven ja-woord in ‘Familie’: “Maar trouwen in het echt hoeft voor mij niet”

  “Net als een echt getrouwd koppel, kibbelen en bekvechten wij ook op de set.” Ondanks de vele donkere wolken boven de relatie van Benny en Samira in ‘Familie’, is hun geplande trouwfeest nu toch eindelijk daar. Een scène die niet evident te spelen is, geven Roel Vanderstukken en Belinda Voorspoels toe. In een dubbelinterview weiden ze uit over hun visie op het huwelijk, de racistische reacties op sociale media en hoe zij omgaan met de woke-cultuur. “Die woke jongeren maken zich soms druk om niets.”
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. “Lieze had bepaalde verwachtingen”: Jef uit ‘Boer zkt vrouw’ over echte reden waarom Lieze niet meer op erf slaapt
  PREMIUM
  TV

  “Lieze had bepaalde verwachtin­gen”: Jef uit ‘Boer zkt vrouw’ over echte reden waarom Lieze niet meer op erf slaapt

  Dina Tersago mag nog zo haar best doen, het lijkt maar niet te vlotten voor de deelnemers uit ‘Boer zkt vrouw’. Bij boer Raphaël ontplofte de bom na een nachtje in de caravan, en ook op het erf van koeienboer Jef (34) is de spanning voelbaar. Lieze heeft ervoor gekozen om er niet langer de nacht door te brengen. In ‘Dag Allemaal’ legt Jef uit waarom de spanningen zo oplopen en vertelt hij wat er precies gebeurde tijdens hun 24-urendate. En hoe is het contact met Dina Tersago? “Ze ging op een bepaald moment wat te ver.”
 4. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.